Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Päiväni metsässä

La - Su [17.-18.1.2004]

Eilen, lauantaina, oli taas varsin "jännittävä" päivä. Aamupäivä meni varsin leppoisasti katsellen Tintin seikkailuja ja maikkarin koko perheen leffaa. Siinä sivussa mässäiltiin ja muhittiin peiton alla ja oli oikein mukavaa.

Viiden maissa kävin sitten kaupassa ja ostin sikserin Sandelsia, antoivat panimon tekstillä varustetun olutlasin kaupan päälle. Kämpillähän mulla oli pahan päivän varalle hankittua Stroh Creamia puolisen litraa. Siinä sitten tissuteltiin yksin kämpillä, töllöä katsellen ja netissä surffaillen. Jep. Oli rentoa mutta melko yksinäistä.

Humalan noustessa aloin miettimään, jos olisin jollain konstilla hoitanut itseni Tampereelle kaverini luokse. Kello löi jo yhdeksää illalla, eikä busseja enää nääsvilleen kulkenut. Kaljapöhnässä aloin suunnittelemaan jo taksimatkaa. Soitin paikalliselle taksimiehelle, joka teki tarjouksen Virrat-Tampere yhdensuuntaisesta matkasta - 120¤. Puolen tunnin varoitusaika täytyi taksimiehelle kuitenkin suoda, saunassa kun sattui ukkeli olemaan. Siinä sitten keskusteltiin pitkät tovit Tampereen pään kaverin kanssa, että olisiko siinä MITÄÄN järkeä. No eihän siinä ois kyllä ollutkaan. Lopun viimeksi se sai taottua sen verran järkeä päähäni, etten lähtenyt vähiä rahojani vaivaisen manse-reissun takia tuhlaamaan. Ja miksi tämä kaikki hässäkkä? Noh, baariin halutti niin maan perkeleesti, humalatila oli hyvä, mutta kun Virroilla ei sattunut olemaan yhtikäs ketään kaveria eilen. Baarireissu yksin ei oikein houkutellut.

Yksinhän sitä kuitenkin lähdettiin baariin. Ensin menin Eetvarttiin, jossa oli baarimikko/ovimies-yhdistelmä, 4 takkia narikassa ja muutama nyrpeä, paikallinen naama katselemassa meikäläistä että mitähän tuokin täällä tekee. Tarjouspaukkujakin olisi ollut pitkä lista, mutta kun ei ketään baariin ollut eksynyt, niin mallin vuoksi istahdin aulabaarin eteispöydän ääreen ja hörppäsin yhden kolmostuopin viiteen minuuttiin ja lähdin ovet paukkuen paikkaan, jossa kaiken järjen mukaan olisi jopa _ihmisiä_. argh. Kammottava kyläpahanen tämä Virrat. puuh. kello oli 1:15 aamuyöllä ja ois luullut että edes vähän eloa jostain löytyisi.

Onneksi Onnenpäivissä oli populaa jonkin verran. Yksinhän minä yhä siellä palloilin, join pari tiukkaa snapsia ja sitten kaks kaljaa ja kaks lonkkua naaman eteen ja istuskelemaan. Siinä sitä sitten vedettiin kännit ja katseltiin kun kaikilla oli hauskaa. Puh. No loppuillasta törmäsin onneksi Retro Starin a.k.a. Joonakseen, jonka kanssa käytiin parit eurohumpat pomppimassa. Sepä siitä. Kämpille pilkun jälkeen ja hirveät laskuhumalamätöt masuun ja kuorsaamaan. Kuulostaako tylsältä? Sitähän tämä on. voe..

Tää sunnuntai on nyt sitten mennyt tässä enemmän ja vähemmän jossain muualla kuin metsässä, toisin kuin sarkastisessa otsikossani annan ehkä ymmärtää. Makoillut peiton alla ja tylsäillyt vaan. No sen verran pitäis tässä illan aikana toimia, että pitäis yksi biisi rakentaa loppuun ja hiukan miksata tasoja kuntoon, ja polttaa se levylle kahden muun biisin kanssa. Huomenna sitten pitäis pistää postissa menemään noi biisit Hämeenlinnaan, jossa työstetään Kemijärveläisten artistien KemppaCrash2-nimistä kokoelmalevyä. Yksi biiseistäni on remiksi kemijärveläisen tyttötrion, Takiaisen "puhallus"-nimisestä biisistä..se on sellaista psybient-tyylistä häröilyä jonka oon tehnyt jo yli vuosi sitten, mutta sitähän en ole tekijänoikeudellisista syistä voinut mikserissä julkaista. Toinen biisi ois sitten toi KHC-projektin "porn is visual pleasure", ja kolmas raita olis sitten tuon Soda Popinski-projektin "always welcome",josta on tulossa kyllä aika jymy breiksiä, kun malttais vain ajan kanssa hioa saundeja kuntoon. tuohon ko. kokoelmalle lähetettävästä versiosta tuleekin ehkä hieman vajava-dynamiikkainen, mutta samapa tuo..hiotaan se ja pistetään sitten kunnollisena se ainakin tänne mikseriin, luultavasti ensi kuun aikana.

No huh. mitähän minä taas oikein selitän? Ja kenelle..huh huh mitä tuubaa. No joo. "Päiväni metsässä" jatkuu. Maikkarilta tulee muuten klo 22:30 dokumentti virtuaalimaailmaan/irkkiin yms. koukkuun jääneistä nuorista. heh. täytyypä katsoa. :)

Hyvää yötä.

[18.1.2004 klo 21:19]

Kirjoitettu Sunday 18.01.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: