Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Maanantai 1.12.2003 - ja jollotus jatkuu

[1.12.2003 klo 23:30]

Tänään ei ole kyllä sattunut taas sitten yhtään mitään. Mietin pitkään ja hartaasti, tulisiko näin tapahtumaköyhää päivää edes tänne kirjata, mutta voisihan tähän sanan tai kaksi viskata, ihan noin mallin vuoksi, että hahmottuisi muillekin tämä "vetkuilu".

Koulua oli 1½ tuntia tänään - tiedonhallintaa. Viestinnän opettajan sairasloma siis jatkuu muutamalla päivällä. Koululla oli ruokalistalla kebakkoja. 5 kebakkoa max ja minä kelmi nappasin kuusi mokomaa. Mutta entäpä sitten? Kämpille koneen ääreen. Ja jumitus jumitus jumitus. mikseri, galleria, mikseri, sähköpostit, mikseri, telkku.com, mikseri.. siinä se ilta jo vierähtikin, ällöttäessä taas koneen ääressä. Mietittiin tuossa yksi päivä kavereiden kanssa, että pitäisi laittaa näihin tietokoneisiin sellainen "yleislukko". Kone vain yksinkertaisesti sammuisi joka ilta viimeistään klo 1:00. Ei tulisi turhaan jumiteltua ja venyttyä koneen ääressä. Tämä alkaa oikeasti ottamaan nuppiin.
Sosiaalinen elämä kärsii kun selailee vain päivät mikserin forumia,aukoo siellä suotta turpaansa samalla pörräten irkissä ja jutellessa msn:ssä kavereiden kanssa. Sanokaa nyt edes joku jotain taikasanoja että saisitte minut vaikka sinne helvetin lenkille! Tänne kämpille homehtuu!

Samapa sille. Huomenna on "jo" toinen päivä, ja joulu lähestyy. Mukavaa. Joulukalentereiden suklaa on sitten eri hyvää. Toki siitä voi olla monta mieltä, mutta se maku on aina niin jotain jouluista - viime jouluna söin kolmesta kalenterista yhtäaikaa. Tänään tulee sitten mentyä taatusti aikaisemmin nukkumaan kuin tässä viime aikoina. Ja huomenna on koulussa luvassa kohtalaisen mukava päivä. Tehdään kahden hengen ryhmissä väh. 4 tahdin rytmejä korgin trinityä ja pro toolsia+sound forgea käyttäen, ja kehitellään niihin bassokuvioita. Koko päivä. Mutta nyt suihkuun ja röökin kautta vällyjen väliin. Hyvää yötä.

Kirjoitettu Monday 01.12.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: