Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kuulumisia pt. 7

On tullut aika taas avautua!
Aikani kuluu tällä hetkellä vahvasti töitten merkeissä. Kun en ole töissä, olen useimmiten yöelmässä pyörimässä, koska vapaat ovat niin harvassa, ettei oikein muuhun riitä aika ja meikäläisen on vain pakko päästä välillä "tuulettelemaan" ja juhlimaan.
Musiikin saralla on arvatenkin melko hiljaista. NBC:n tavoitteesta koitetaan pitää kiinni! Vaikkei virallista albumin ilmestymisaikaa ollakkaan julistettu, suunnitelmissa on ollut että tämän kesän aikana saisimme biisejä kasaan sen verran että parhaimmistosta koottaisiin julkaistava cd-albumi. Sikäli ollaan jo hyvässä vauhdissa, että yksi kappale on valmiiksi nauhoitettu, kaksi muuta tekstien ja biittien osalta valmiita, ja lisäksi muutama kehitteillä.
Dt1:n sooloura elää pitkäaikaisessa koomassa, biisejä ei ole julkaistu sitten vuoden 2004 muuta kuin muutama ns. äkki-väsäys, joka julkaistu mikseri.net:iin ja pidetty täällä lyhyen aikaa kappaleen suosiosta riippuen.
Mutta teille dt1 -diggareille hyviä uutisia! Olen taas löytänyt riimi-vaihteen, ja tekstejä syntyy tiuhaan tahtiin. Soololevylle on muutama ikiihana biitti valmiina ja lisää tulossa, kunhan homeboy Funkeyh muilta kiireiltään ehtii. Mutta cd on siis todella tulossa!
Lisäksi NBC:llä on mahdollisesti suunnitteilla musiikkivideo. Idea löytyy, idean työstäjä/ohjaaja ja biisikin on lähes varmistunut. Joten hyvällä tsägällä tästäkin unelmasta tulee tosi kesän aikana, riippuen Suomen armeijan suvaitsevaisuudesta EliasL:n vapaa-ajan käytön suhteen.
Voisi lyhykäisyydessään sanoa, että suunnitelmia ja unelmia on, ja osa niistä varmasti toteutetaan jo tämän kesän aikana, muut jääköön odottamaan vuoroaan tulevaisuuden varalle. Osa ideoista ei tässäkään tekstissä esiinny, koska ne pysyvät salaisina ainakin toistaiseksi. Mutta kannattaa seurailla mikseri.net -sivustoa sekä www.nbcsite.tk -sivustoa, koska uutta on tulossa! Lähiaikoina ;)

Kirjoitettu Friday 30.06.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: