Vicky Vietnam the Rock Opera (2010-2016)

Zomby Woof | 02.04.2011 | --
3:10

lyhyt pätkä jotai rrRRaakaa keskeneräistä demoa miun n. tunnin pitusesta rock-oopperasta. Aiheena on vietnam, sosiaalitukia nostavia kamelikuskeja unohtamatta. Inspiraatio musiikkityyliin tulee lähinnä Stevie Wonderin kuvitteellisesta mieltymyksestä 80-luvun puolalaisiin kakkosdivarin trashkuoloblackbändeihin. en tiiä, jotai semmosta. tajunnanvirtaa seilataan paskalla kaarnalaivalla. itseasiassa mie nyt halun olla rehellinen. mie UIN SAATANA KÄSIPOHJAA tajunnanvirran yli. heikolla hapella. metri vastarannalta ja alko tietoisuus hajoamaan käsiin

9.00   446 kuuntelua

Kappaleen sanat

A pulse forgotten of Summoning stone, rune of life
Hearts of fair ladies and crowns of fools
Vein of river, bones of old gods grind to dust
Prayers of millenniums, aeons o' despair

(tässä kohtaa improvisoitu säe... jotai it stains his mind blah blah moon light tms..)

Soft falls the veil of twilight dusk,
The blushing sun has turned to rust
The troops align in ragged rows
Along the twisting ridge, around

They gulp their dinner from a can,
The cold grease curdles with the ham
Packed so many years ago
Briefly blooms a muffled glow

Were of to ancient vietnam baby,
to find some dragons here
It rises from its earth-bound lair
To graze upon the cool night air

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Maxhine 04.04.2011
Ekana, miksaus aika sekavan kuulosta. Snaren saundi voisi olla jotain muuta, nyt aika peltipurkki. Tähän on ilmeisesti jotain progee tavoiteltu, mutta vähän liikaa vaihteluita, biisi kuulostaa muutamalta osalta peräkkäin, ei yhdeltä biisiltä.
0   +1 +2
 
Kongir 03.04.2011
Rokkenroll. Tahdilajinvaihdokset olivat ehkä vähän turhat. Etenkin kun lähes joka riffiin vaihdettiin tahtilajia, jotenkin tuntui siltä että tää oli vaan kokoelma riffejä. Pari hyvää ideaa, mutta sovitus vaatisi ehkä miettimistä.
0   +1 +2
 
9
Kostiainen 03.04.2011
Rouheat on kitarat. Vokaalitkin toimii. Sanoihin en ossaa keskittyä. Moniosainen, niinkuin rock-oopperan pitääkin olla. Ei ollut onneksi pituudella pilattu, toimii tämmösenään täydellisesti. Repesin kun tuli kohdan 2.06-2.19 laulusta mieleen Right Said Fredin - I'm too sexy. Mutta sehän on kuulijan korvassa vika, ei artistin äänessä.. :)
+2   +1 +2
 
Doctor Carpenter 03.04.2011
Hieman vieras aihe mulle <:) no mutta, tämähän myös oli hieman sekavaa.. olikos tarve tiivistää tämmöinen rokkiooppera reiluun 3 minsaan?? Tähän olisi voinut paneutua pitemmällä kestolla, näin osat olisivat saaneet enemmän "ilmaa" ja kokonaisuus olisi ehkä jopa meikälle selvinnyt. Tuolla oli hyvää shittiä seassa, jos jotain epäkuraattiakin. Soiton rullaavuuteen voisi auttaa semmoinen kuin yhteissoiton treenaaminen, nyt ajoittain kuulostaa falskilta, vähän niinkuin olisi löysää siellä rakenteissa... Tää oli anyway herättävää näin sunnuntaiaamuna :)
0   +1 +2
 
9
DjVallu 03.04.2011
Hienot riffit ja rummut onnistuneet mun mielestä. Ja sit toi "autiomaa" iski korvaan positiivisesti, omaperästä settii täytyy sanoa! :D
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta