The Ghost of Dr. Cain

Zomby Woof | 17.09.2008 | --
4:10
7.50   1351 plays

Lyrics

The Ghost of Dr. Cain

It's slumbering existence
A being not from this earth
Things flying through the air
Candlelight be my friend...
...Spirits rising again

Remember the early days
How we sneaked like a serpent in hays
To the attic and right upstairs
And we saw that shimmering light?
This cabin just wasn't right

Well, the thing is here again
The ghost of Dr. Cain
Pure malice in corpses shell
Or was it just in my mind?
Things don't creep in the night

Is it still screaming in hell?
Oh, if it only could tell
Been shrieking out,
Contended; "I am the end,

I am the light"
How was this recite?
If I remember it well
For I fainted
Things not for mortals to see,
Paralysis in dreamWell, the thing is here again
The ghost of Dr. Cain
Pure malice in corpses shell
Or was it just in my mind?
Things don't creep in the night

I feel like it's standing behind
Oh Josephine be so kind
If I make it not back alive
With the rest of this compound,
Burn this house to the ground

Oh Josephine I must confess
I've been now four weeks dead
They got me in middle of night
This was his burial site,
Cain was never alive

I haunt in the night,
Josephine it's alright!
Come visit me soon
Under red moon

Don't think of me as dead
With ghouls and witches wed
Live in death eternally
Am I me or Dr. Cain...

I must be insane
Possessed by Dr. Cain..
Chained..

Comments

Would you like to comment? Create an account or

8
maaninen 31.07.2009
King Diamond kieltämättä tuli mieleen. Ei ehkä kannattas laulaa noita korkeita kiekuja, kun sun vahvuus on tuolla matalammissa äänissä. Hyvä biisi tämäkin, vaikka Black Catistä enemmän pidinkin.
+2   +1 +2
 
A-X 07.02.2009
Saundit ovat ihan toimivat tähän biisiin, vaikka en itse niistä hirveästi välitäkkään. Laulussa on kuitenkin liikaa kaikua, vaikka näihin saundeihin sitä sopiikin suht paljon. Kyllä tää kuulostaa ihan hienolta, mutta mitään ei kyllä oikein jää päähän. Vähän vähemmän kaikua ja mielenkiinoisempia biisejä niin voisin oikeasti jopa pitääkin tästä.
+2   +1 +2
 
Black Dog 05.02.2009
Taustat kuulostaa hyvältä! Kappaleen osiot toimii, ehkä laulun yhteisstemmoissa pientä skarppaamista. Masteroinnissa/ääniraitojen käsittelyssä valittu/korostettu vahvasti tiettyjä taajuuksia.
Sävellyksenä toimiva. Right!
0   +1 +2
 
ahjteam 01.02.2009
Biisi ihan ok, mutta siitä puuttui "se jokin" jonka takia haluaisin kuunnella sen uudestaan. Lisäksi vokaaliefektit häiritsivät aika paljon musiikkielämystä. Enemmän kuivia vokaaleita pintaan jatkossa.
0   +1 +2
 
Toni Solo 28.01.2009
Erikoinen esitys, 69eyes-vaikutteista kummitus-gootti-metallia ja vieläpä aika melodista. Vaikka soundit olivat vähän utuiset, niin itse kappale ja sävellys kuulostivat hyvältä. P.S. Upea "levynkansi" tässä biisissä.
0   +1 +2
 
zargo_hellfuzz 28.01.2009
Nyt en oikein tiedä mitä tästä sanois. Hieman vaivautunut olo kun mieleen tulee kaikki Europet ja Blue Öyster Cultit ja mitä näitä nyt on. Laulut on ihan puuroa, joka on aika iso miinus...
0   +1 +2
 
6
Zagaar 22.01.2009
Ihan jees intro. Miksi laulussa on noin saatanasti kaikua, peitelläänkö sillä keskinkertaista laulantaa? Tossa 1:35 lähteny soolokohta on ihan kivan kuulonen. Tilutussoolo on taas ihan yhdentekevä, mutta noi melodisemmat osuudet on paljon parempia. Kaikki laulukohdat on mun mielestä sävellyksellisesti aika heikkoja. Instrumenttikohdat on paljon miellyttävämpää kuunneltavaa ja niiden ansiosta tulee 5 sijasta 6
0   +1 +2
 
7
ehkäisy 22.01.2009
Nyt jää biisin punainen lanka huomaamatta. Mutta ainakin hämmentää toisin kuin useimmat mikseri-bändit. Plussaa 'levoton tuhkimo' -rumpupätkästä, ja kummallisesta falsetista.
0   +1 +2
 
10
Noitavainot 21.01.2009
no terve, tässä sitä sitten kommentoidaan. Soundeista en valita, demohan tässä on kyseessä. Sävellys on aikamoinen massiivinen teos. Mikserinetin tasolla aika kärjessä. Tulihan tätä luukutettua jo pari kuukautta ennen kommentoitiakin ;)
0   +1 +2
 
5
anttivaan 21.01.2009
Soundit ovat jotenkin irrallisen kuulosia. Synat pomppaa ihan liikaa erilleen muusta. Virppa on raivostuttavan kasarin kuulonen ja aivan liian isolla. Basarisoundissa häiritsee miten alakerta välillä häviää. Pellit ovat aivan liian konerumpujen kuuloset. Varsinkin joka käsitykseni mukaan haikka yrittää olla.
Lauluista ei tahdo saada mitään selvää. Osittain vokaalit jäävät virpan jalkoihin, mutta pääsääntöisesti laulajan lähtösoundista tai huonosta mikityksestä johtuen laulu kuulostaa epäselvältä. Kaiut eivät auta yhtään asiaa. Laulusoundia jos saisi vähän enemmän naamalle, niin siitä olisi helppo tehdä eteerimpää ja häilyvämpää kaiuilla. Kannattaa kokeilla leikata kaiusta keskiääntä, alapäätä ja ylämiddleä vähän pois niin ne eivät ehkä ihan niin paljoa sotkisi. Helpommalla toki pääsee kun laulun soundi on alkujaan hyvä niin siihen voi jopa saada kaiut toimimaan. Särötetyt vokaalit toimisi varmasti paremmin ilman säröä tai ainakin lievemmällä määrällä sitä. Kannattaisi kokeilla vokaaliraidan kopioimista toiseksi raidaksi ja särön laittamista siihen.
Sävellyksenä biisi on aika peruskauraa ainakin näin kun vokaalimelodiatkin hukkuivat jonnekin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 6 7 8

Löytyy soittolistoilta