Iron Love

Zomby Woof | 06.10.2011 | --
1:56

Nyt meni ihan retroiluksi. juu. Kaikki mitä teen Sonar 8:lla kuulostaa kristallinkirkkaalta, joten piti keinotekoisesti saada kuraiset retrokitarat. Biisi sävellettiin, sanoitettiin, nauhoitettiin, miksattiin, muutettiin mp3:ksi ja siirrettiin mikseri.nettiin kolmessa tunnissa. Laitoin miksauksessa masterkanavalle semmosen efektin ku "practice amp"!! hahaa makuuhuonevahvistinsoundi. Siin on teille saatana miksaustekniikkaa, hifistelijät.

9.33   427 kuuntelua

Kappaleen sanat

Iron love
Faces silver
All around the society
The days are growing short

Iron Love
Faces Silver
Alien anxiety
Mystical reborn

You're tought mistress
So are the leeches
The pagan zombies
The pagan love

The moon is so silver
You're not a keeper
You're against iron love
Because
Iron love
Faces silver
All around the society
The days are growing short
Iron Love

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
jimbow 04.12.2011
Meno on kyllä letkeää. Ilman tuota miksaushifistelyä tämä kappale hukkuisi tuonne perusbluesrockbiisien loputtomaan suohon. Pitkään pohdin miksi vokalisointi kuulostaa siltä että olen-kuullut-tämän-ennenkin. Ja kappas tuolla vaikutteissahan on Tom Waits. Hänen tuotantoaan tuntematta, tämän kappaleen kähinä vain sai ajatukset juoksemaan kyseiseen suuntaan. Sanoitus tuntui soutavan melko usvaisilla vesillä jättäen tilaa tulkinnalle, mikä on tietysti aina positiivista. Plussaa siitä, ettei kappaletta ole venytetty perinteiseen yli kolmeen ja puoleen minuuttiin. Muuten... käytettiinkö puolentoista minuutin kohdalla huuliharppua vaiko oliko kyseessä sittenkin taustalaulu?
+2   +1 +2
 
walkaway 14.10.2011
Kieltämättä hiukkasen tuhnu saundi,mut biisi toimii, uudenpi versio paree. Näistä vois tekasta tollasen soitto listan,ja eikun hommmiin
+2   +1 +2
 
Pääskynen 08.10.2011
Soundimaailmasta huomaa kyllä että on kolmeen tuntiin ollut paketissa. Laulajalla ihan mukava soundi tähän musiikkiin mutta melko epävireinen. Baaritunnelmassa varmasti mukavaa kuunneltavaa.
+2   +1 +2
 
9
DJ_JIIKOO 07.10.2011
Ihan kiva melodiahan tässä on ja toi laulajan ääni kyl iski sillee jännästi! TOi kuulosti mun mielestä iha pirun hyvältä :D Siis tuli mielee joku tunnettu artisti, en vaa saa päähän et kuka. Hyvähyvä diggasin! :D Tsekkaa myös mun biisit: http://www.mikseri.net...
+2   +1 +2
 
10
Kostiainen 06.10.2011
Lyhyt mutta toimiva. Enpä ole näin rouheaa ja karua kitarasaundia kuullut vähään aikaan tämäntyyppisessä biisissä. Riffi jää päähän soimaan, samoin kappaleen nimikohta. Köyhän miehen Alice Cooper, ositiivisessa mielessä. Taas kympin esitys. Kateellisuuttahan tuo herättää että saa 3 tunnissa tämmöstä matskua aikaiseksi..
+2   +1 +2
 
Snacke 06.10.2011
Alice Cooper elää. Hahahahahaa, miten hauska vitsi. Mut asiaan, siis. Vokaalien efektoinnissa ja liiottelevassa tyylissä on jotain Coopermaista. Väliosan falsetit keventää mukavasti melko rasvaisen paksua tunnelmaa. 70 - 80 luvun taite tuntuu voimakkaana. Multiefektit on jo keksitty, ja studiossa on modernihko kaikulaite, mutta sävellyksessä tuntuu vielä 60-luvun bluesrockin laineitten peppua sikanappanahkaisella kärpäslätkällä läpsyttelevä vaikutus.
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat