Ylö-B - NosiR

Ylö-B | 07.11.2008 | Huumori
2:44

vanha läpällä

9.00   13850 kuuntelua

Kappaleen sanat

Haa haa haa mua naurattaa ,ku poliisit ei ylö bombereita kiinni saa ne kaasuttaa lämää ja poliisia hämää viis kertaa jepsuja taas pakoon pääsin tänää, saattaa poliisia hieman vituttaa ku mopopojat omatunnon alas tiputtaa taas yks päivä minkä takii saa liputtaa.

Kilpee katuuun antakaa latuuu jos joskus kaatuuu ei saa maatuu, kullikin sen huomaaa nyt on hyvä suoraaa nostan keulaa mut viekin ne seuraaa.

Viel ei olla jääty montaa kertaa kii sille kyllä täytyy kääntää visiirii, asiasta toiseen ja siitä neljänteen ville keulii niin et silmää kirvelee, lahjakkaille bombereille pitää nostaa hattuu jos ajattelet uraa ni kyl sua viellä sattuu, bomberiksi tuleminen vaatii aikaa rahaa hikee kyl vähä aikaa pelottaa ennenku kilpi osuu pikeen. Mikon kemmun alla palaa kumi asfaltilla sillo tuntuu eittei oo voimii jumalilla, mitä vittuu liikenteessä tekee punasilla eine pysäytä vaik siin ois piru muna sillaan. kumin kätky haisee ja vanhukset huutaa tämä on se tapa jolla palvomme kuuta, naapurit kitisee isä,äiti vikisee liian paljon viriä käytätkö sää piriä.

Kilpee katuuun antakaa latuuu jos joskus kaatuuu ei saa maatuu kullikin sen huomaaa nyt on hyvä suoraaa nostan keulaa mut viekin ne seuraaa.

Näin on JeGe Vikki te ootte tulevia kuninkaita, ei teitä pysäytä vaik eteen tulis iso aita yli hyppäätte sit omalla tyylillä, siinä vaihees sana valtaa ei oo edes kyylillä, pikkupojat ei oo taaskaan kuunnellu isää ne huutelee meille että keulikaa lisää ,sieltä tulee Miika vetää keulien ringist sisää joku kaatu taas mut sille ei voi enää mitää.

Kilpee katuuun antakaa latuuu jos joskus kaatuuu ei saa maatuu, kullikin sen huomaaa nyt on hyvä suoraaa nostan keulaa mut viekin ne seuraaa.

Ylöjärvi , Ylö-B, Ylö-B B B , Ylöjärvi Ylö-B Ylö-BomberiT, Ylöjärvi , Ylö-B ,Ylö-B B B , Ylöjärvi Ylö-B, Ylö-BomberiT.

Mikon kemmun alla palaa kumi asfaltilla sillo tuntuu eittei oo voimii jumalilla, mitä vittuu liikenteessä tekee punasilla eine pysäytä vaik siin ois piru muna sillaan, kumin kätky haisee ja vanhukset, huutaa tämä on se tapa jolla palvomme kuuta ,naapurit kitisee isä,äiti vikisee liian paljon viriä käytätkö sää piriä.

Kilpee katuuun antakaa latuuu jos joskus kaatuuu ei saa maatuu, kullikin sen huomaaa nyt on hyvä suoraaa nostan keulaa mut viekin ne seuraaa. :D

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
-NosiR- 13.06.2010
timotei valoja :D:D:D:D:D:D:D jurva ? jossain täysin vitussa ? hiekkatierallia tunturi tigereillä :D: (Y) joo ja onhan tää nyt jo kohta sen 3 vuotta vanha biisi :D:D
+3   +1 +2
 
4
Timotei 27.05.2010
Nää on nää ylöjärviset niin kovia jätkiä että oksat pois! Voi morjes.... Jopa kovempia jätkiä löytyy jurvasta, luulevat vaan ittestään niin vtusti. Oli tää sitten läpällä tehty kai ei, niin lapsellinen lyriikka. Sori, mut jos on pakko syöttää tänne musiikkia niin vähä tasoo.
0   +1 +2
 
_Yeah- 27.02.2010
juu nyt on tullu kuuneltuu tätäkin biisiä jonkun vertaa ja alkaa hermoissa tuntua, nyt kyllä tippuu tämäkin suomalainen räppi aika helvetisti! voisha sitä parempiki olla mutta nytky on tälläne paskakin tehty nii mitä sitä poistamaan? Itse annan arvosanan -Paska-
0   +1 +2
 
7
-NosiR- 23.10.2009
optikka niin tosiaan täähän ei ollu läpällä vedetty tää biisi :D:D hehe älä ressaa :D:D
0   +1 +2
 
10
snake- 23.09.2009
vitun hyvä
+2   +1 +2
 
10
eedux12 17.09.2009
vittun hyvä biisi
0   +1 +2
 
10
Sami-mies 16.09.2009
paras Suomalaine räppäri ikin! Ps.kaikki muut kusee
+3   +1 +2
 
4
optiikka 13.09.2009
Nyt olen tän renkutuksen kuullu sen verta monta kertaa että on pakko avata vähän mieltä.
Todella todella ärsyttävä biisi, en tiedä ärsyttääkö taidottomuus, biitti vai kaikki yhteensä.
Suurin osa vitutuksesta varmaan lyriikoista, ymmärrän joo, oot kuustoista ja blaablaa mopot on kivoja. Mut pikkubomberit hei, nyt vähä rajoja, en tuu kieltää ettei sais jokainen tehä mitä haluaa mut onhan paskallaki rajansa? kaiken kaikkiaan ala-arvonen biisi ja nyt tippuu taas suomihopin taso rytinällä. Ja sillon ku ollaan mopolla bombereita, mie olen jeesus. Tulihan se räpin klassinen virkavallan halveksuntakin tässä esille.
lyriikoissa ei ollu MITÄÄN, flowsta ei voi edes juurikaan puhua.
Biitistä en viitsi edes mitään sanoa, toivon että on edes läpällä tehty?
Mut rehellisesti annan arvosanan tästä, turha vikistä.
Menee hirveimmän paskan joukkoon mitä olen _KUULLUT KOSKAAN_


Kiitos, Optiikka kuittaa.
0   +1 +2
 
9
dero- 06.09.2009
miten ton saa ladattuu tol omal nimel?
0   +1 +2
 
6
_jimix_ 24.05.2009
ok kappale kuunteleha chamillionare in money we
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat