Dreams (Neptunium's trance radio edit)[No vocals]

4:42

Eli tässä on hieman esimakua tulevasta biisistä...
Vokaaleilla varustettu ja paremmin miksattu ym. tulossa myöhemmin.

Kuunnelkaa ja kommentoikaa! :)

9.00   1242 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Fleeticer 07.08.2006
Alun ulinalead ihan makeen kuulonen ja sidechain alkaa hakkaan ihan mukavasti, ehkä vähän smoothimpi vois olla, mutta menee mulle näin. Kertsin ulina ei ole ehkä niin hyvä kuin tuossa alussa, joten olisi voinut koittaa kertosäkeeseen myös tuota alun ulinaa ja katsoa miten toimii.

Ihan hienosti tuotettua tavaraa, mutta olen kyllä kuullut teiltä molemmilta kovempaakin tuotantoa. 3 minuutin paikkeilla soiva hyppivä leadi ei ole minun makuun, eikä se kyllä hirveän hyvin tuonne sekaan sovikaan, joten sen olisin kyllä jättänyt pois tai vaihtanut toiseen. No, voi tietysti olla että vaan soundia parantelemallakin olisi tullut kelpo arpeggio tuonne taakse.

Kokonaisuutena sopivan pumppaava ja miellyttävä biisi, mutta muutamat soundit ottavat vielä korvaan (esim. tuo hyppivä arpeggiolead). Radio-edittinä tästä olisi voinnut karsia minuutin pois, koska mitään kovin uutta ja hienoa se ei enää tarjoa myöhemmässä vaiheessa. Hyvä biisi, mutta ei kuulu ihan henkilökohtaisiin suosikkeihini biisissä osallisena olevilta henkilöiltä.
0   +1 +2
 
9
Deep Cold 31.07.2006
Todellakin hyvin tuotettu biisi. Toi synalinja koukuttaa todella mukavasti. Arvasin että jotain kovaa on tulossa ku nämä kaksi "teini ;D" lahjakkuutta tekee yhdessä jotain. Melodiaa olisi voinut kyllä miettiä kerran. Vähän liian sekava tai jotain. Tämä on kyllä todella kova biisi josta ei löydy sanomista muusta ku päämelodiasta. Ehkä sekin on vaan makuasia :) Mutta jeps vokaaleita odotellessa.
0   +1 +2
 
Incolumis 26.07.2006
Teknisesti laadukas ja koukuttavilla melodiakuluilla varustettu biisi. Miksauksessa kuulostaa olevan sopiva tila, johon tulevien vokaalien pitäisi mukavasti loksahtaa. Hienoinen bassorummun aikaansaama äänentason pumppaus jäi hieman mietityttämään, mahtaako toimia lopullisessa voksuversiossa, mutta sen kuulee sitten. Voi toimia ihan kivastikin, tämä oli vaan tällainen ensireaktio :) Mutta ei tästä varsinaista valituksen sanaa nyt tähän väliin keksi. Taitavasti toteutettua meininkiä josta löytyy myös omasta mielestäni hittipotentiaalia.
0   +1 +2
 
_Mave_ 25.07.2006
laadukkaan kuulosta khyl.. nostatukset ja fillit kivoja, mutta vähän liian "karkkiset" melodiat, se taas on makuasia, mutta makuasioista ei voi kuin kiistellä. soittimet oli vaan aika peruskauraa trance genrelle. 1.30 eteenpäin kuulosti vakuuttavalta. instrut ei vaan ollut mun mieleen, mutta sopii ne biisiin. Kyllä tosta hitin saa, kun laittaa siihen jonkun ns kissan maukumaan.
: )
0   +1 +2
 
9
concealed 23.07.2006
good shit :o
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta