Illusion (Original mix)

10:25

Nonniin. Sanoisinko että kappale on hieman trancemainen ja tribaalielementtejä löytyy myös.

Onnistunut klubimusakappale ja samalla melodinen, vaikka hieman yksitoikkoinen.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mutta enjoy! :)

9.10   1837 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
_SP_ 11.06.2008
N. puolivälistä vikan neljänneksen alkuun oli ehkä liiankin chilli meininki. Jotenkin jäin kaipaamaan siihen jotain vokaaleja, tai teräviä electro tyyppisiä bleebejä tms. Muutenhan biisi on harvinaisen asiallinen =)
0   +1 +2
 
10
dreviZ 26.07.2006
Nyt tuli minulle aika paljon kunnioitusta ko. artistia kohtaan. Juuri tällaista kuuntelen itse, juuri minun tyylistä musiikkia! Miten saisin luvan mahtumaan tämän dj-settiini? Koska tämä sopii settiin niin hyvin. Pitää olla erittäin hyvä musiikkikorva tehdäkseen tällaista helmi-progea! Tää on jotain niin james holdenia.. Mahtavaa!
0   +1 +2
 
TheReal 21.03.2006
Kiitos kommenteista :)
0   +1 +2
 
10
-Juha- 18.02.2006
Tämä on kyllä erittäin mainio kipale!

Alku on hieno tuollainen tehdasmainen dark ambient vivahteilla. Sitten lähtee potkimaan hienosti ja basson kanssa nyittää erittäin makeasti. Compressoria on käytetty juuri sopivasti. Perkussio/hihat puoli on myös hyvässä hanskassa. 5 ja puolen minsan paikkeilla alkava pad on myös mahtavan kuuloinen. Suvannosta takaisin syvään pumppaukseen tapahtuu myös erittäin hienosti. Miinuksia voisin antaa vain yli pituudesta sisältöön nähden, ehkä 2-3 minuuttia pois niin olisi ollut jeppis. Tosin kyllä tätä nytkin jaksaa kuunnella :)
9.7
0   +1 +2
 
9
Antibiootti 12.02.2006
Jees. Mahtavaa settiä! En ole nyt kyllä kovin kommentointi tuulella, mutta taitaa mennä mp3 soittimeen mullakin.
0   +1 +2
 
9
Jorspo 05.02.2006
Kyllä, aivan loistavaa. Rytmitykset, soundit, kaikki kunnossa. Vaikka kappaleella on pituutta yli 10 minuuttia, ei tuossa minunkaltaiseni kuuntelija ehdi kyllästymään. Kappaleessa ei ollut sen kummempia melodioita lukuunottamatta sitä padia, mutta eihän progessa tarvi/pidäkään olla. Jos mahdollista niin enemmän tällaisia progesettejä tulemaan vaan.

<-- Jorspon mp3-soittimeen.
0   +1 +2
 
9
Noison 28.01.2006
Hyvä biisi kokonaisuudessa, kuuntelee mielellään iltaisin kun on hiljaista. :) Alku on aika turhauttavan pitkä siitä yksi miinus ja samaa jänkätään aika paljon siitä yksi miinus. Ilman miinuksia tästä olisi tullut 9. (Pidin soundeista ja melodioista jotka tulevat esiin biisin puolivälissä, loistavaa settiä...)
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 08.07.2005
No johan on biisillä pituutta :D Mukavasti efektoitu kolina-alku jälleen ja haukanhuudahduksetkin toimivat. Biitti lähtee rullaamaan hyvällä tyylillä ja tribaalimeininki miellyttää aina. Compressori tekee myös tehtävänsä groovin luonnissa. Basari ihan hyvä tähän biisiin, hakkaa sopivasti siinä taustalla. Clap tuntuisi istuvan hyvin basarin kanssa, sopiva näpäytys tulee siinä. Perkussiot kuitenkin parasta antia ja ne parantavatkin biisin tasoa vielä lisää. Clap-soundista sen verran vielä, että soundi voisi olla ehkä hieman selkeämpi, nyt se ilmeisesti on filteröity jonkin verran? Melodiat ihan hyvän kuuloiset, soundit toimii jne. Tunnelman luojana nuo melodiat toimivat hyvin. Basso kivan jumittava läpi biisin ja soundikin toimii. Rakenne ehkä hiukan liian pitkä, mutta ei tämä silti kyllästymisen merkkejä meikäläiselle tuonut. Efektejä paljon, mikä toimii tällaisissa biiseissä ja tuo lisää kiinnostusta kokonaisuutta ajatellen. Periaatteessa tämän olisi voinut vetää alusta loppuun sillä synkemmällä meiningillä, eikä olisi välttämättä tarvinnut tuota iloisempaa taukokohtaa, vaan siihen olisi voinut laittaa jotain muuta. Silti hieno biisi tunnelmaltaan eikä grooviakaan puutu, josta pitävät huolen compressor ja tribaaliperkussiot. Hyvää jälkeä taas kerran!
0   +1 +2
 
8
DJ-NIZU 04.07.2005
Tässä on kyllä hyvä meininki. Hyvät efektit ei liian pitkää alkua vaan just sellanen sopiva ja sitte kickki tulee aivan siististi messiin mukaan. Hihatitkin ihan mukavasti sopii mukaan. Vähän jo kaipaili sitten jotain uutta siinä vähän ennen 4.minuuttia olis voinu tulla siinä vaiheessa vaikkapa sellainen vähän räväkämpi melodia, mutta näillä nyt mennään. Sitte siinä 5.22 kohalla tulee kyllä tällainen ihan mukava tauko missä vihdoinki pääsee "hengähtämään" ja vain katsomaan eteenpäin mihin tää biisi lopulta vie. Sitten sieltä tuli tää vähän räväkämpi melodia siinä 6.20 kohal tai jossain niillä paikkeilla mitä toivoin jo vähän aikaisemmin, mutta tuostakin olisi toivonut, että siitä olisi syntynyt joku siisti kikkailu hommeli, mutta jäipä sitten toteutumatta. Biisi jatkoi sitten ihan mukavaa tasaista jatkamistaan loppua kohden.

No... tää on tätä Progressiivista Housee, että tämän tyyppistähän se on. Tällä kertaa mä en pitänyt tästä niin sata lasissa kuin noista sun aika semmista biiseistä mutta ei toki tämäkään mikään huono ole.
8pistettä.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta