The White Genesis (Remake)

White Genesis | 21.02.2006 | Melodic Metal
4:04

Sain vihdoinkin uuden version tästä kappaleesta valmiiksi. Kokonaisuus on suhteellisesti hyvin paljon samanlainen, vain paremmat soundit. Lisäsin myöskin pienen intronpätkänkin. Kommenttia kitoos!

9.00   489 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Riippal 04.07.2006
Hieno kappale, vielä laulua siihen niin ois tosi hyvä.
0   +1 +2
 
9
PahaArkk1tehti 23.02.2006
tykkäsin tästä muuten harvinaisen paljon, pidin tästä sävellyksestä jo aiemmin, mut tuo tätä vähän enemmän oikeuksiinsa.
varsinki noi rummut alkaa kelvata jo suhteellisen hyvin, basari kuuluu, lautaset on jyhkeet, niihin ei kannata puuttua sen enempää, ei niiden asema tässä kuitenkaan mikään elintärkeä ole, jos vaikka lähestyisin tuota rakennetta eka lähemmin.

Intro on aina hyvä juttu, 50/50 kannattaako lähteä suoraan teemalla ja tässä toi sisääntulo on toimiva, ehkä hiukan lisää potkua jollain keinolla tuohon 0:30 kohtaan, niin tempaisis siitä oikeen mukaa, vaikka toimii noineensakin että ehkä se on parempikin pitää juuri noin.

Hauskoja välikohtia, noihin tekis melkein mieli kirjottaa sanat ja ottaa sellanen melko korkee naisääni kikkaileen ainaki jotain, sitten toistaa sellasta laulukohtaa muutaman kertaa siellä biisin välissä jossain.
Vähän kun tuntuu että useemman kuuntelukerran jälkeen tuo teema kuuluu joka paikasta vaikka aina eri instrumenteilla soitettuna, niin kuitenki toistaa vähän itseään, että väliin joku toistuva mutta vaihtuva elementti, kuten laulu voisi tepsiä hyvinkin.

Mitä noihin soundivalintoihin tulee, nin erittäin hyvin toimii, voisin coveroida omaksi ilokseni ja sitten voisit nähdä mitä mä tässä biisissä nostaisin ylös, mutta älä ota sitä plagioimisena, siis en yritä varastaa juttua vaan nostaa sille hattua.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat