planescape

wdm | 13.05.2006 | Techstep
6:46

LLAB011. planescape tormentille altistumisen jälkeisissä tunnelmissa tehty kikkailu. plugarit rutisee ja paukkuu koneen huutaessa hoosianna a.

9.25   2386 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 12.03.2007
Aika päräyttävää kyllä, kiihkeää, intensiivistä. Alapäässä saisi olla enemmän lämpöä ja saundeissa muutenkin enemmän syvyyttä, mutta sisällöksellisesti potkii. Psykedeliafriikkinä nauttisin tosin siitä, jos meininki vedettäisiin ihan överiksimenevään monikerroksiseen, -sävyiseen ja -tahoiseen psykedeliakukintoon, sellaiseen että kuuntelija oikeasti uppoutuisi soonisiin sfääreihin niin ettei olisi enää mahdollisuutta nousta pois ennen kuin biisi loppuu. Mutta siihen nyt pystyy aika harva artisti tässä maailmankaikkeudessa.

Persoonallista ja päräyttävää, hienoa ääntä!
0   +1 +2
 
9
SaastanenHippi 06.07.2006
Tää on kyllä hyvä. Kunnon hämäryyttä josta yleensä aina tykkään :) Biisi alkaa hienosti nousemaan tossa 1.40 -> kohdassa. Kunnon konepunkkia etten toisin sanoisi. Kunnon mättöä! Vain ja ainoastaan pituus hieman häiritsee. Joitakin kohtia olis voinu tehä puolet lyhyemmäksin nii ei olis ollu ihan näin pitkä.

Rummut ja kaikki tässä toimii kyllä hyvin. Miksaus on loistavaa jne ja kaikki toimii. Puhesamplet on vähän tollasia mortal kombatteja, mutta hyvin ne tähän sopii. Ehkä jossain vaiheessa olis saanu noi pärinäbassojen soundit vaihtua vähän. Soundit on hyvät mutta niihin ihan vähän kyllästyy 7 minuutin aikana. Outroa kun olis lyhentäny puolella nii sekin olis ollu ihan jees. Eli siis tossa n. 4.00 -> vähän käy tylsäks toi yks ja sama kuvio vaikka kaikkia kivoja ääniä kuulukin siellä seassa.

Mutta ihan hyvä meno tässä on alusta loppuun. Toi outrohämäryyssoundisäätö olis ehkä saanu olla jossain biisin keskivaiheillakin nii olis meininki rauhoittunut ees hetkeks.
0   +1 +2
 
10
No musta tuli sitten techstepin fani samantien! Hyvää noisea ja biitti rockkaa. James
0   +1 +2
 
8
Burma 17.05.2006
alku oli ihan vitun douppi, mut toi lässähti breikin jälkeen jolloin mua alkoi välittömästi vituttamaan. :|
0   +1 +2
 
10
juhku 15.05.2006
Loistavaa ihanaa mahtavaa! On meinaan pirteä kappale ehkäpä parasta mitä sulta on tullut. Tykkäilen todella paljon. Ehkä sitä keksisi enemmän sanottavaa parin päivän päästä kun tätä on enemmän kuunnellut, mutta ainakin näin ensimmäisellä kerralla kuullostaa todella hyvältä!
0   +1 +2
 
9
Zha 13.05.2006
Uu, kyllä tätä hikipäissään riehuisi vielä tällainenkin täti! ;D Hauskat nuo "tiluttelubassot". Toimii täydellisesti mutta vähän kolkolta tuo soundi kuulostaa, metalliselta. Siihen kun vielä hitusen lämpöä ja syvyyttä saisi niin kymppi rapsahtaisi. :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat