katana

wdm | 17.05.2004 | Darkstep
14:17
8.20   2356 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ceekayed 02.06.2007
Oijoi, johan on maukas intro. Tuntuu että nuo ridet tekevät hulluksi, ja sehän on pelkästään hyvästä. Kun tuo biitti potkaisee käyntiin narinabassojen kanssa, tuntuu vähän siltä että syvyys katoisia jonnekin. Liikaa diskanttia, liian vähän alapäätä.
Muutamia ihan mukavahkoja biittikikkoja siellä täällä, mutta ei sinällään mitään ennenkuulumatonta tai tajunnan räjäyttävää.
Joka tapauksessa oikein maukas pläjäys. Peukkua pystyyn!
0   +1 +2
 
Olavio 15.11.2004
Näinkin mittavaa tekelettä on hankala lähteä erottelemaan syvällisemmin, mutta yritän nyt hieman saada ajatuksia sanoiksi.

Pituus on haastava juttu ja yli kymmenen minuutin mittainen kappale vaatii jo sisällön, joka ei anna varaa mielenkiinnon lopahtamiseen. Tässä kappaleessa on mittaa, mutta mielenkiinto ja keskittyminen on helppo pitää kasassa. Toimintaa ja rakennetta riittää varttitunnille ja piisi kantaa kiitettävästi koko matkan alusta loppuun saakka. Saundi ja tunnelma ovat laadukasta ja paukutus maistuu.

Tämän kasaaminen vaatii valtavasti kapasiteettia, jotta koko kappaleen pystyy tietoisesti hahmottamaan ja jäsentämään. Nostan kyllä teikälle hattua tästä teoksesta!
0   +1 +2
 
5
Daphne91 19.10.2004
Aika huono... Se "rätinä" häiritsee lievästi sanottuna paljon.
0   +1 +2
 
DjLime 18.06.2004
Tosi mukava narina basso. Rumpu osasto jotenkin tuntuu vähän hukkuvan sen alle. Tuo "päämelodia" kyllä saa suupielet nousemaan ja pienen naurahduksen aikaan. Tuon yhden nousun takia se kuulostaa joltain "happy together forever" meiningiltä. Ei oikeen toimi jos tämän on tarkoitus olla darksteppiä. Melodian takia tämä kuulostaa jonkun lastenlaulun jykevältä remixiltä.. hyvin olisi kyllä voinut loppua jo tuossa 5min kohdallakin.
0   +1 +2
 
9
juhku 18.05.2004
Tääkin taitaa päätyy mun koneelle!!! :) paremipi ku toi razor! eli iha hullun hyvä!! :D
0   +1 +2
 
9
lehmis 18.05.2004
aika hyvä toi alku oli ehkä liian pitkä mutta muuten aivan sika siisti
0   +1 +2
 
9
glxblt 24.05.2004
Evt esiintyykö karhuilla vesikauhua, mutta olen varma että se kuulostaa tältä. Tähän paiskeeseen en onnistunut kyllästymään 8 minuutin aikana hetkeksikään. Rummut ja basso toimii, ja nuo haamuilu-padit taustalla uppoaa selkäytimeen. Tämän droppi toimii huomattavasti paremmin mitä Razorin, vaikkakin se on jotenkin liian selkeästi asetettu esille, ikäänkuin yritettäisiin alleviivata että "tämä on droppi, idiootti". Eipä luultavasti jää kenellekään epäselväksi. Tuo crashien ja kilinän käyttö breikeissä on upeata, outrossa oli mukava kuunnella hetki pelkkää rumpumättöä kun bassolinja häipyi "häiritsemästä". Enpä oikein osaa tarkemmin tai rakentavammin kommentoida, kadehdittavan muikea viisu tämäkin. Tässä on sinulle mitali. >o
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat