hyperion

wdm | 30.09.2004 | Techstep
7:30

dan simmonsin hyperion sarjan inspiroimaa jumitusta.

9.21   7667 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Pormestari 05.04.2013
Helkutin hyvän kuulosta! Ittelle hyvin ykstoikkosta enkä tästä genrestä sinänsä ymmärrä mitään kun ei omaan musamakuun kuulu. Sillä jätän arvostelematta mutta pakko sanoo et huomaa et kaveri tietää mitä koneella tehdään!
0   +1 +2
 
10
huippua! kyllä osaat hommas, tai ainakin minä tykkään.
0   +1 +2
 
10
erikoismies 02.07.2006
Jos tähän perään miksaisi whirlwindin niin kovempia bileitä tuskin löytyisi!!

Tajutonta soundia, ei oo todellista!
0   +1 +2
 
10
Niin ja nyt kun oon lukenut krijan niin tää saa ihan uusia ulottuvuuksia tämä biisi.
0   +1 +2
 
glxblt 17.12.2004
Noniinnojoo, näemmä en ole tätäkään muistanut kommentoida vaikka biisi on playlistillä lojunut jo iäisyyksiä.

128kbps kyllä vähän jää harmittamaan kun se mössöttää ilkeästi tuon snaren kanssa muut soundit, luulen ettei paremmalla laadulla tarvitsisi sellaisesta huolehtia.

Jokatapauksessa biisi on kivaa tömistelyä ja rullaa maagisen hyvin eteenpäin, on kiva kun pysytään liikkeessä koko ajan ja silti ei 7 ja puolen minuutin aikana ehdi väsymään touhuun, pituus on juuri sopiva.

Toi padi-efekti-hässäkkä mikä kajahtaa välillä taustalle nostaakin biisin sitten ihan eri sfääreihin, olen suorastaan hämmästynyt miten hyvin se toimii yhteen tuon bassomurinan kanssa. Tulee sopivan evol ja mystinen fiilis mukaan jumitukseen, tämä on mörönmanausta parhaimmillaan.

Teknisesti ei ole kyllä mitään moitittavaa tuotoksesta, jotenkin kaikki vaan klikkaa kohdalleen siltäkin kannalta.

Olet luonut oman soundisi ja diggailen sitä suurella sydämellä. TÄMÄ on sitä wdm:ää.
0   +1 +2
 
10
Infratuna 27.11.2004
Tämmösessä biisissä on ilo luukutella subbaria :) Hitto ku on massiivista soundia. Ei täs oikeen muuta. Omaperästä meininkiä = Boonus. Loistavaa
0   +1 +2
 
Olavio 15.11.2004
Kutkuttava alku. Intron pituus on oiva ja varsinaisen rykäämisen aloittamisen odottaminen tuo heti alusta saakka jännittävyyttä peliin.

Kun masiinat on saatu surraamaan täysin mitoin, kehkeytyy yks hienoimmista bassoista mitä olen kuuna päivänä steppailun dnb:n maailmoissa kuullut. Runput polkee semmoista laatua, että prot kalvetkoot. Saundimaailma muutoin on aggressiivinen, tumma ja kirkas samaan aikaan. Hyvin onnistuneesti luotu kokonaisuus siispä.

Polkemisen ohessa tumma tunnelma vei mukanaan ja viilikset vastaavat fyysisenä kokemuksena ehkä lähiten juoksemista pimeässä kellarissa. Sehän se kivaa onkin. Aivan mahtava on Hyperion!
0   +1 +2
 
juZ 28.10.2004
Loistosoundit! Pirun tiukkaa kamaa. Hmmmm, ehkä jotain melodisempaa kohtaa olisit voinut johonkin ympätä, tällaisenaan biisi jotenkin jumittelee.

Biitti on aika suoraviivainen, jotain häröilyjä siihenkin olisi ollut plussaa. Enpä tiedä, pitäis varmaan kuunnella kovemmalla volumella niin olisi sulattanut kyynisen mieleni.

Pitänee kuunnella nuo muutkin tuotokset.
0   +1 +2
 
10
digeon 10.10.2004
siis aivan mieletön biisi!! siis tosi hyvää! miten oot saanukkin tosta basslinest noin mielttömän!!?? sä oot kyl niin fanituksen ansainnu kaveri että! rumpukikkailut on niin hyvin tehtyjä! ei juma, tää on niin hulluu mättöä että!
0   +1 +2
 
9
JM 09.10.2004
Pistää tosissaan liikkeelle toimii loistavasti.. sellanen ihmeellisen kieroutunut iloinen meininki..=) Sanrefillit tulee hienosti, niskat meinaa nyrjähtää.. suvantokohdat ei ole kovin hyviä.. ja sitä "nostatusta2 rauhallisemmasta kohdasta tähän perus rynkytykseen vois olla..jotain filliä tai FX samplea joka tekis sen uudestaan liikkeelle laittavan efektin. tosi hyvä biisi.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3