Dark Skies (2008 Version)

Wavescale | 13.04.2008 | Electronic
4:57
9.20   1665 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
T-Sync 20.06.2008
Piti tulla kommentoimaan :) pitkäänhän sun biisit on meikäläisen soittolistal pyörineet, mutta en oo hiiskunu ;)

Hyvältä kuulostaa alusta asti. Meinkinki on alakuloista, melankolista. onhan kyseessä synkät taivaat ;) Liidit on hienoja. tos 1.05 alkaa tosi makean kuulonen syna. Ihan snadisti vaan joku siin häiritsee miksausta, ehkä reeverbiä tai jotain aavistus liikaa. mut todella hieno kohta kuitenkin. Slayerit soi hyvin. Padit on hienot. Taukokohdan rummut on efektoitu siististi. Seuraavakin kilkattava liidi toimii hyvin. siihen päälle ei tosin enää meinaa slayeri mahtua, pien miksausongelma tossa kohdassa. Lopussa tulee viel toi tuomiopäivän liidi jota ehdin kehuakin jo. siitä miksaus kuntoon ja toi kilkatusliidi+slayeri -yhdistelmä jotenki fiksummaks niin olishan kympin biisi :)

Hyvää juhannusta muuten!
+2   +1 +2
 
9
apollo0100 13.04.2008
Vau! En ole niin kauheasti Electronic-tyylilajin ystävä, mutta tämä kuulostaa hyvältä. Synkkä tunnelma, hyvät melodiat ja rauhallista... Good job :)

P.S. Tiedän kyseisen sarjiksen ;) (En ala mainostelemaan sen enemppää)
+2   +1 +2
 
9
spiritusandasper 06.05.2008
Spirit Walkerin jalanjäljissä mennään. Hyvän kuulosta tunnelmointia. Soundipuolikin ihan miellyttävällä mallilla. Tämmöstä on kyl kiva soitella sillon tällön. Mahtipontista ja synkkää maisemaa. Kyl mulle uppoo. Ei tarvi tässä nyt paneutua sen kummemmin mihinkään tekniseen selittämiseen. Fiilispohjalta sanon vaan että nautin tämän kuuntelusta. :)
+2   +1 +2
 
siiki 01.05.2008
Oi piru kun oli hieno ja synkkä alku tällä kappaleella. Loistavan hienoja soundeja olet tähän biisiin ainakin alun perusteella löytänyt, ja niin ihanan synkät melodiat. Tykkään niistä kyllä erityisen kovin. Muutenkin tuntuu että kappaleessa on onnistuttu kyllä joka osa-alueella aivan loistavasti. Miksaus on todella hyvin onnistunut, särökitara oli aivan loistava ja muutenki tosiaan melodiat sekä soundimaailma olivat käsittämättömän hienot ja biisissä ei ole esim sellaista ongelmaa että jäisi jurnaamaan paikalleen vaan koko ajan pientä muutosta tapahtuu enkä ainakaan itse kyllästynyt missään vaiheessa vaan kivasti meni pari kuuntelukertaa peräkkäin. Ekalla kerralla vaan uppouduin mukaan ja toisella koitin vähän jotain tänne rupatellakkin. Tosiaan, todella mielenkiintoinen Electroninen kipale jossa on mielestäni aivan kaikilla osa-alueilla todella kivasti onnistuttu. Hienoa jälkeä!
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta