Unet

WaurionVanhat | 21.06.2004 | Rock
3:55

Suomalaista iskelmärokkia...

2. UNET (säv./san. Sakke)

painajaisia
itsetunnon laimentamia
mä piirrän poskilleni kyyneleitä
erilaisia
aivan viimeinen fantasia
miksi unet päättyi painajaisiin?

minne katosi hetket
ja minne menivät yöt
joina onneenkin sattui

OI NÄYTÄ MULLE TAIVAS
NÄYTÄ VIELÄ KERRAN KUU
TULE MEILLE KÄYMÄÄN
NYT EI KELPAA KUKAAN MUU
PAINAJAINEN SYKSYISENÄ
KESÄILTANA

heikkarantoja
etäisiä muistikuvia
toisesta maailmasta
jossa elin kerran
on paikat tyhjillään
ei ole nauravia kasvoja
ei niin mitään
vain minä siellä

minne katosi...

OI NÄYTÄ...

WAURIO EP (06/04)

9.00   3253 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
The Demag 04.05.2006
loistava sanoitus ja kaikki
0   +1 +2
 
9
Slimer 04.10.2004
Waurio on kova pändi! Tämä kappale rokkaa yksinkertaisella sävellyksellä ja hyvällä sanoituksella sekä laulajan persoonallisella äänellä todella kovaa. Tämä on todella mainio kappale, mutta se ei voita "Kivellä päähän" pläjäystä. 9 ja loistavaa!
0   +1 +2
 
10
hipit 02.08.2004
Näin kymmenennen kuuntelun jälkeen nolottaa että anooin ensin vain kasin.
0   +1 +2
 
10
hipit 08.07.2004
Ai miksikö päätty painajaisiin? Olisi kannattanut ehkä ottaa edellisenä iltana hillitymmin ;-)
0   +1 +2
 
8
roppanen 07.07.2004
Sovitus oli hyvä ja ne skitat kertsissä toimi loistavasti yksinkertaisuudessaan. Kertsin melodian itse olisin tehny vähän toisin, mutta näytti se noinkin toimivan ihan kivasti.
0   +1 +2
 
7
DeManic 02.07.2004
CMX meininkiä... toi minne menivät yöt kohta on ihan hyvä piristys biisissä. Muuten on kyllä hieman vaisu biisi. Jos pitää CMX:stä niin uskoisin tämän nappaavan. Turha enempää on omia mielipiteitä tilittää. Soundit on ihan ok. Jatkakaa vaan samaan malliin. Uskoisin että parempiakin biisejä saatte vielä väännettyä.
0   +1 +2
 
8
OlliE B. 02.07.2004
ekaks että laulajan ääni on ainaki persoonallinen, ite en niin paljon tykkää... kuullostaa paikoin a w yrjänältä. välistä ei sanoista saa selvää. johtuu ehkä huonosta mikistä? laulun volakat kun tuppaavat katoamaan välissä... sävellys on hienosti tehtyä perusrokkia, jytiseeee mukavasti. parempaa äänenlaatua kaipaisin eniten rumpuihin, ovat aika kuivat, basari voisi jytistä enemmän ja pellit ovat aika epäselviä ja liikaa taustalla. hieno biisi kaikenkaikkiaan, pitääpä ladata. jatkakaa.
0   +1 +2
 
9
jmm 02.07.2004
Jotenkin minusta kuulostaa siltä että kitarat ois vähän liian hiljaisella. Jää sellainen tietty rock uupumaan, kun bassossakin on tuollainen keskiäänivoittoinen soundi. Mut eihän tuo biisiä huononna. Biisissä on mielestäni hyvät sanat ja soitto halussa. Laulusta oon jo niin usein maininnut, että en siihen halua enää puuttua. Biisissä on hyvä fiilistelyalku ja kertsi murahtaa aika mukavasti esiin, mutta tuolla soundien säädöllä sen saisi suorastaan räjähtämään ja ainakin minusta se toimisi. Sovitus on mielestäni hyvä, enkä lähtisi siihen puuttumaan kun siinä on paljon variaatioita jo nyt ja se on toimivan omaperäinen. Jos siihen menisi vielä puuttumaan saattaisi biisistä tulla sekavan kuuloinen. Kaiken kaikkiaan hyvää kamaa.
0   +1 +2
 
8
Jurvanen 02.07.2004
Kiitos sanoista. Tämä auttaa yllättävän paljon juuri kommenttiringissä biisien arvostelua.
Aivan iskelmätasoa tämä ei ole muulla tavalla kuin ärsyttävältä tavaltaan pätkiä sanoitukset ja pitää ihmeellisiä pausseja lyriikoita laulaessaan. Lähinnä tuo onkin pääsyy, miksi tämä ei iske. Yrittää olla kovinkin taiteellinen(sanojen puolesta), mutta epäonnistuu aika masentavasti (anteeksi vain). Mitä uutta tässä on? Tämä on kuin hoppi-genren uhoamis- ja ryyppäämisbiisit. Seen that allready.
MUTTA lopun soolokohta nostattaa kaikki niskakarvat pystyyn. Loppua kohti biisi paranee selvästi. Voi kun vain sanoituksiin olisi ehkä hieman enemmän panostettu, niin...
nooh. Olemme mikserissä parantuaksemme, eikö?
Ja tietysti tämä on vain minun, genrestä tietämättömän mielipide. Ei tätä tarvi ottaa vakavasti. Kunhan vain oli mutu-mielipide.
8+. Loppua kohti suorastaan loistava parannus
0   +1 +2
 
9
tammina 02.07.2004
Mukavan erikoinen/monisyinen säkeistön sointukierto.
Osaatte luoda hyvin tunnelmia ja taas kerran
sanoja(-kin) jää kuuntelemaan.
Bändillä on tunnistettava saundi eikä vähiten
laulajan ansiosta.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta