In My Mind, In My Heart

5:13

Tänään Walls Of Vanity esittelee muutamia lahjakkaita, upeita ja taitavia tekijöitä.
Poiketen aikaisemmista tuotannoista, säveltäjänä ja soittajana ei ole grooveman, vaan vierailevia superrrrtähtiä:)

Kun yhdistää rujouden, surun, intohimon ja kauneuden, syntyy tällainen kappale. Kiitos kaikille osaanottajille upeasta biisistä!;)

Säveltäjä ja yleismies/muusikko + soitannan nauhoittelu ja miksaus: Fataasfuk
Laulu ja Laulumelodia: Jady
Kitara ja sen nauhoittelu ja muut vermeilyt: Janne Pennanen A.K.A Dark Shadow
YnkkäSoolo: Dyryth
Lyrics: WandaTexas
Laulun Nauhoitus & Miksaus: Uolevi T.

8.48   5772 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
IconW 11.08.2006
Paikoin kauhean kuuloista tuo laulu. Se oikeastaan pilaa tämän biisin...Kaikki hyvät kitara ja pianomelodiat jää tuonne vaakkumisen alle kun se on miksattu liian kovalle ja pintaan. On laulussa hyvät puolensakkin, mutta vaikuttaa ettei laulaja ole tällaisia kauheasti laulanut. Varsinkin venytyksissä ihan pahaa tekee.

Rakenteeltaan hyvä perus goottirock? biisi. Jos vähän miksailis ja äänittäis laulut uudestaan niin tää vois olla ihan meneväkin. Siis taustat on erittäinkin laadukkaat. Enemmän potkua niissäkin vois tietty olla. Varsinkin rummut on aika ponnetoman kuuloiset. Muutenkin koko setti vois olla rankemmin soitettu (siis minun makuuni).
0   +1 +2
 
theplan 19.04.2006
Tähän biisiin on kyllä tosi vaikea suhtautua. Tunnelma on hyvä varsinkin aluksi, mutta sitten homma jotenkin hajoaa käsiin. Varsinkin päällekkäiset lauluimprovisaatioraidat kuulostavat suoraan sanoen aika kamalilta. Vielä kun laulu on miksattu näin pintaan, niin kuuntelu on jopa jonkinasteinen koettelemus. Sääli, sillä laulajalla on hieno ääni ja taitoakin. Vaikea uskoa, että juuri tällaiseen lopputulokseen olisi haluttu pyrkiä...

Mun makuun myös taustat ovat aika ajoin melkoisen suttuiset, vaikkakin niistä löytyy ideaa vähintäänkin kohtalaisesti. Biisi sinänsä on mun mielestä hyvä ja intohimoisen oloinen. Hämmentävä kokemus kokonaisuutena.
0   +1 +2
 
9
_Black Angel_ 26.01.2006
Hieno biisi, muuta en osaa oikeen sanoo... :o
0   +1 +2
 
7
Javeol 09.09.2005
Kuulosta kovasti kovasti yhden hollantilaisen ja jenkkibändin musiikkia. Solistin ääni toimi hyvin alussa, mutta jotakin tapahtui sitten ja äänestä meni maku. Oisko liian kova yrittäminen takana.

Taustat hyvät. Skittat toimivat. Instrumentaalipuoli kovaa, melodissta metallimenoa. Eli soittajapojille suuri plussa. Solistiongelma täytyy ratkaista tai lopettaa liikaa yrittäminen. Antaisin instrumentaalipuolesta ysin, mutta vokalistist johtuen numero laskee seiskaan.
0   +1 +2
 
8
Lokki Joonatan 30.07.2005
Hyvä paketti mutta hakee vielä, laulaja hyvä hiukka ääntämisessä petraamista ja taitavia soittajia. Tässä on kuitenkin vähän liikaa kaikkea, laulukin olisi parempi ja selkeämpi jos takana ei koko ajan räjäyteltäisi kallioita noin kuvainnollisesti. Ei huono, mutta ne sovitukset...
0   +1 +2
 
7
ehkioski 25.07.2005
tästä en oikein tykännyt... kaikki oli muuten hyvää mutta laulu ei oikein mennyt kohdalleen... ei aivan mun makuuni!
0   +1 +2
 
syndrome- 18.07.2005
Laulut nuotin vierestä, muuten iha hyvänkuulosta tavaraa..!
0   +1 +2
 
7
solesurvivor 15.07.2005
Tässä kyllä laulu kiilaa todella pahasti muun musan päälle, varmaan osittain syy miksauksessa. Stemmat on liian paksut ainakin ja jotenkin riitelevät keskenään (pieni vireongelma). Jäin myös kaipailemaan soitinpuolelta jotain erottuvampaa, kitarasoolo sentään oli plussaa. Kokonaisuudessaan tässä on kaikki kyllä kohdallaan, kun hioo vaan tarpeeksi. Erityisesti tuota laulua enemmän taustalle tai melodiat hieman vähemmän tunkeviksi. tässä biisissä se ohikiilaus ei mielestäni oikein toimi.
0   +1 +2
 
7
Joe Hoe 12.07.2005
Heavya? Aika poppista mun mielestä. Laulu ei mun mielestä oikein toimi; ääni on turhan hentoinen, eikä ihan kyllä pysy nuotissakaan.. mutta soitto pelaa kuitenkin ja hyvästä yrityksestä keskiverto 7 pistettä, joka ei ole musta missään nimessä ole huono arvosana.
0   +1 +2
 
Lambi. 07.07.2005
Alku lupaava,melodia biisissä hyvä.
Laulajan ääni on myös hyvä mut ei välttämättä
onnistunein laulusuoritus tässä...jotain häiritsevää koko ajan.

Kokonaisuutena menettelee..
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta