Ei jaksa

Wack | 22.07.2004 | Suomi-hip-hop
5:38

Syviä ajatuksia elämästä, ja lopussa vajaan kahden minuutin bändisoolo.

Säv. V. Koivuranta
San. J. Pehkonen
Sov. Wack

Foni: Juho Laurila

Äänitetty ja miksattu kotona pääasiallisesti Niko Laasosen toimesta.

9.60   12473 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=77279
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Pastori 25.05.2007
Vaikka en isommin hip-hopista (etenkään suomenkielisestä) välitä, niin tästä on kyllä pakko sanoa, että tuo tausta on Fukin' grrrrreit! Tällästä kamaa kun tulisi enemmän vastaan, niin meikäläisellekkin maistuisi kyllä. Aivan ässää soittoo kyllä taustalle. Todella muikeeta.
0   +1 +2
 
9
Elävä Legenda 21.09.2006
jännää--
0   +1 +2
 
9
Paradiddle 16.11.2005
Paras biisi tältä ryhmältä. Saksofoni mukana! Plus näistä rummuista pidin, eikä melodia ollut kahden soinnun välillä vaihtelemista. Kertosäkeen jälkeen rauhoittunutta tunnelmaa ei räppi pilaa, koska se ei ole liian hätäistä (kuten Olemattomat sanat). Toisaalta melodia tulee tuttuakin tutummaksi pidemmällä kappaleessa, vaihtelua vaikka esim. soolon muodossa? Bändisoolo tosin on loistava lopetus tälle rentoakin rennommalle kappaleelle.
0   +1 +2
 
10
Salsa tha mc 25.09.2005
Aij aij.. :D Tää on aivan parasta.Tosi laadukasta hip hoppia. :D Ja vielä oikeilla soittimilla! Ei oo oikeesti parempaa hip hoppia. :D 10*

Lil' Salsa
0   +1 +2
 
9
Mercedez 15.06.2005
Voivoi, kun tuli kappaleen kuunneltua niin sellainen olo, että voisin saman tien lähteä keikallenne fiilistelemaan. Ah. Jotenkin miellyttää kaikki tällainen rento meininki. Hieno yhtälö laittaa räppiä ja groovea. Pidin ja lisään itseni faniksi. Hähä!
0   +1 +2
 
9
May-Jo 14.12.2004
Upeeta, upeeta...
Soittelu oli TAAS KERRAN aivan uskomattoman hienoa. Epäilyttävästi toi sävelkulku toi kyllä mieleen 'Olemattomat sanat'... Vai olikohan se vaan mun korvassa. Hmm...
Jeren settikään ei taaskaan jättänyt kylmäksi. Hyvä hyvä!

Kokonaisuutena todella hyvä paketti! Bändin loppu-revittelyt toimivat myös kuin sukka jalkaan! hienoa!

Kyllä te jätkät nää hommat osaatte! Keep the fire burnin'!
0   +1 +2
 
9
a-tomi 21.10.2004
okei. täs on hyvä meininki, sopivan paljon inspiraatiota, toimivat riffit ja komppi. taimi heittää jossain kohdissa varsinkin rummuis, en tiiä sit onko soitettu clickin kans. ihan ok laatu vaik onkin himassa äänitetty. miksaukses hiomist mut niin on aina. eka ja toka verse vois olla kovemmalla, kolmas verse oli about sopivalla. mc vetelee lepposasti, flow rullaa suht mukavasti. tää on selkeesti potentiaalista matskuu. kehitettävää löytyy, mutta täst on todellakin hyvä lähtee eteenpäin. jos ette oo tehny demoo niin tää alkas jo olee sellast matskuu. lisää treenii ja hiomista ja pääsette viel pitkälle!
0   +1 +2
 
8
Day 27.09.2004
tätä ku kuuntelee tulee sellaset fiilikset ku istus jossai nurtsil,jois kaljaa ja kuuntelis tietty tätä...yeayea.hyvä biisi.
0   +1 +2
 
10
Jka 23.08.2004
Erinomaisesti täräytti alusta liikkelle, olin hämmästynyt jo introssa kuinka hienosti ja sulavasti lähti korvissani kulkemaan.

Saksofoni ja kitara luovat erinomaista "chillimpää" tunnelmaa eikä myöskään räppääjän ääni ole kovin hyökkäävä, siis vaikka itse tosiaan korviini sattuu välillä kovastikin tällaiset tuotokset, en oikeastaan huomannut mitään, mikä olisi haitannut.

Mielestäni tämä on paras biisi tähän astisista tuotoksistanne. Mitä olen seurannut kehitystänne niin voisi sanoa että "no nyt alko hyvältä kuulostaa".
0   +1 +2
 
valokki 17.08.2004
Tää sopii hyvin mun tänhetkisen väsyneeseen oloon. Mikään ei oo liian "hyökkäävää", kaikkea sopivasti ja... Mukavan soljuva tunnelma ja jotenkin rauhottava. Sanat meni kyllä aavistuksen ohi, mutta mä kuuntelen tän vielä viidennen kerran. Niin ehkä se helpottaa.

Ei se mun mielestä mitään lauluja kaipaa, välttämättä. Se on aika hyvä näin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3