Symptom

Von Routen | 07.09.2005 | Melodic Trance
4:11

Genre voisi olla "elokuva-trance" jos tämä hybridi pitäisi johonkin lokeroida. Noh, vahvasti melodista ja kovalla sykkeellä. Ja tämä on taas ihan uutta.

Säv. ja tuotanto: Karo von Rutenhjelm

9.00   1898 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Holmström 13.11.2005
Avoin, laaja ja melodiarikas biisi, masiivisuutta hieman odotin ja sitä tulikin... hyvä homma, erittäin paljon laajuutta ja tämä pitää mielenkiinnon täysin yllä.
Jos jostain pitää rutista (johtuu sunnuntai illasta) niin biisi loppui liian nopeasti, eli tulee seinä vastaan turhan hätäisesti...

Hieman jalostamalla ja jopa vielä laajentamalla äänimaailmaa saataisiin mukavasti elokuva tai oikeastaan tv-tuotantoon varsin mallikas biisi.
Itse olisin ottanut tv tuotantojeni aikana tämän biisin vakavaan harkintaan jos olisi tehty "silloin joskus..."

Pitääpä ottaa nyt muuten vain talteen... loisto biisi!
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 08.09.2005
Tosiaan biisi tuntuu, että se lopuu hiukan lyhyeen. Ei oikein kaikkea saa mahdutettua kunnolla 4 minuutin. Bassolinja miellyttää kovasti korvaan nätillä pehmeydellään. Bassolinjan "apukaveri" tekee hiukan soundia tunkkaiseksi, voisi olla avonaisempi soundiltaan. Melodian leadit kuulostavat erinomaisilta.

Leffan puolessavälin oleva teatraalinen tunnelmointi on oiva lisä, mutta olisi ollut hienoa kuulla tuolle jatkoakin. Pidin kyllä Darudemaisesta ratkaisusta jatkaa soundeja rauhoittelun jälkeen. Sahat ovat soundiltaan kuin daruden setistä... en tarkoita sitä pahana juttuna, sillä soinnun iskut kuulostavat todella hienoilta rauhallisina stabeina.

Erinomaista kevyttä trancea. Loisto setti.

(ja mulla menee hermot kun mikseri kadottaa kaikki kommentit, uusi yritys)

(menossa jo 8. yritys :'( ....) prkl!
0   +1 +2
 
9
FLUX 07.09.2005
Varsin miellyttävä kappale. Sofistikoitunutta, chillin melodista trancesoundia; klassisesta musiikista ammennettu välike ja sofistikoitunutta mutta rouhevaa organ soundia; kokonaisuus toimii hyvin.
Biisin ideat ovat sellaisia että olisin suonut biisin olevan kestoltaan
pidempi, ehkä 8 min, tällöin biisistä olisi tullut 'eeppisempi' ja olisi voinut kehitellä esim. klassisesta ammennettavia välikkeitä -pidemmiksi ja nostattavammiksi - ja olisi voinut rakennella tuon
organ soundin tiimoilla pitkäkestoisempaa, 'jumittavampaa' osiota, se soundi nimittäin toimi todella hyvin. Eli biisissä olisi jatkokehittelyllä vielä lisäpotentiaalia. Mutta siis tällaisenaan: 9.
0   +1 +2