Shriek

Von Routen | 14.04.2005 | Melodic Trance
7:26

Biisin alkuun on liitetty intro joka oli tarkoitettu albumin avausraidaksi.

Säv. Juha Soininen ja Karo von Rutenhjelm
Tuotanto: Karo von Rutenhjelm

9.33   2525 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Kahan 02.06.2011
Ei tuu tylsä kuunnellessa. Melkeempä voisin antaa kympin, mut tiiän et oot joku päivä nii hyvä et kympistä ei voi enää nostaa :) Keep it up.
0   +1 +2
 
8
Pulssi 26.07.2005
Mitä nyt yhden kuuntelukerran jälkeen iskee ensimmäisenä korvaan:

-Basso. Ei se linja. Ei se yleinen saundi. Mutta se phase inverter.
-Pääkiksuttelusahaliidi on aika tunkkaisan oloinen noin yksinään. Haitsuille varattu mielestäni turhaa tilaa yläpäästä.

Eli tuohan on aika vähän! Ei mitään turhia nurinoita melodioista tai muusta vastaavasta. Jos olisin pudonnut tuolilta niin olisin antanut yhdeksikön, nyt ei valitettavasti niin käynyt. Toivottavasti tästä otetaan vain ja ainoastaan oppia.
0   +1 +2
 
9
tejeez 15.07.2005
Jännä alotus, tolleen aika pitkä. Siinä alko tolleen odottelemaan että millonkas sellanen "jumputus" alkaa - no alkoihan se jossain vaiheessa. No, sanoitkin näköjään että alkuun on liitetty joku intro.
Erittäin hyvä kappale. Kaikki on ihan hyvin kunnossa. Vähän kyllä turhan pitkä, mutta eihän se pituus nyt mitään haittaa. Joo. hyvä.
0   +1 +2
 
9
Holmström 25.04.2005
Laaja äänimaailma. Todella hyvää ja lähes viimeisteltyä tuotantoa jossa saatu vaihtelut ja soundit toimimaan hyvässä balanssissa. Sopivan pitkä näin laaja-alaiselle biisille. Olisin pettynyt jos olisi feidattu alas jossain 6 min paikkeilla. Näin värikkäästi tuotettu biisi tarvii pituutta ehdottomasti. Basson nostaminen enemmän etualalle ei olisi pahitteeksi mutta näinkin toimiva. Hyvin poikkeuksellisen värikäs juttu kaikkine efekteineen. Erittäin toimiva ! Thnx :)
0   +1 +2
 
10
VIPpi 25.04.2005
Kyllä kyllä! Mahtavaa menoa! Jotenkin helppo kuunnella kun on kevyet mutta silti osittain raskaat soundit (yritä siitä nyt sitten ymmärtää). Varsinkin 4:00 minuutin kohdalla alkaa sellainen veto päälle että heikompia huimaa. Pontevaa menoa. Tämä biisi kuuluu ehdottomasti mikserin parhaimmistoon.
0   +1 +2
 
10
-Juha- 23.04.2005
Siis aivan tajuton biisi!! On ehdottomasti parhaimpia mikserin trance biisejä... siis vau! Ei tätä voi sanoin kuvailla...

Biisi lähtee ensin mystisesti käyntiin hienolla leijailu introlla jossa on erittäin upeita soundeja ja erittäin mukava beatti... Pian lähtee sellainen jytke että melkein tuolilta lentää! Mahtava kick mielestäni, ei tarvi yhtään enää enempää tehoa. Melodioita biisistä löytyy paljon ja biisissä on niin paljon vaihtelua, että kyllästymään ei pääsisi vaikka olisi miten pitkä biisi - ja kaikki melodiat ovat erittäin loistava kuultavaa kuultavaa, etenkin pianon melodia on fantastinen!

Soundit ovat mielestäni onnistuneet kutakuinkin täydellisesti. Kaikki ovat aivan upeaa kuultavaa. Efektejä on myös massiivinen määrä, ainakin 5 tusina trance biisien efektien verran! Kaikki myös kuullostavat mahtavilta.

Löydän ainoastaan yhden pienen miinuksen.. bassolinja. Se kuullostaa kyllä erittäin hyvältä ja menee hyvää linjaa, mutta se jää liikaa taka-alalle, varsinkin monen soundin soidessa yhtä-aikaa. Sen voluumia olisi saanut hiukan siis lisätä.

Mutta tuo on pikku virhe mielettömässä kokonaisuudessa, jossa rummut pelittävät oikein mallikkaasti, melodiat ja soundit ovat taivaallisia, efektejä löytyy aimo ropaus. Ei tästä muuta arvosanaksi voi enää antaa kuin...
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 15.04.2005
Alkaa varsin hellävaraisesti ja kuulee oikein laadukkaita soundeja jotka miellyttävät minua todella paljon... kristallinen helinä toimii hienosti täyte-soundina... Soundit ovat hemmetin laadukkaita, kun ne hengittävät todella eloisasti ja kauniisti... Efekteillä on kyllä mässäilty ja mikään ei ole turhaa!=)

Rummut huonot? Rytmipuoli pelaa minusta värikkäästi ja hienosti... Rummut juuri kuulostavat ammattitaitoisilta... diskanttipuolta on korostettu hiukan liikaa, mutta mikään ei käy korvaan. bassolinja toimii loistavasti avautuessaan alun yksinkertaisuudestaan... hieman ehkä kuminen soundiltaan omaan makuun, mutta siitä ei tule tässä tapauksessa mitään miinuksia.

Padit ovat taivaallisen upeita ja niitä voi vain ihailla... alussa koukkuina toimivat laadukkaat soundit... sitten alkavat sahaleadit... kuulostavat oikein nannalta.. hemmetin laadukasta kierrätystä ja filtteritkin/reso on just eikä melkein! Ei ole mitään pahaa sanottavaa... pianokin onnistuu loistavasti tehtävässään... sopivan pirteää renkutusta tehty varmalla otteella...

Täytyy sanoa että tämä biisi yllätti minut täysin laadullaan! Tässä ei ole mitään huonoa! Herkkupaketti!
0   +1 +2
 
9
Mike H 15.04.2005
Jees! Erittäin mukavan kuullosta tavaraahan tämä! Kuullostaa siis TOSI hyvältä, tosin hatsit on ehkä aavistuksen verran liian jujalla, basarissa sais olla enemmän tehoa ja clap on aikas kuivan kuuloinen.

Rummut siis ovat ehkä tämän biisin heikkous. Mutta ei takerutta nyt niihin, kun kerran melodiat ovat niin saatanan upean kuuloiset, että huhhuh. Erittäin mukava biisi kaiken kaikkiaan, rumpuja lukuunottamatta...
Jep, mut nyt ei ikävä kyllä ehdi enempää kommentoida, mutta pitäkää tällä linjalla vaan! _)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat