Message

Von Routen | 28.08.2005 | Trance
4:36

Kansanmusiikkimaista trancea viuluilla ja muilla härveleillä. Masterointi jäi tekemättä jo aikoinaan mutta eiköhän tämän tahdissa voine pari tanssiaskelta silti ottaa.

Säv. ja tuotanto: Karo von Rutenhjelm

9.20   2583 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Aurisgale 30.08.2005
Pitkästä aikaa täältäkin tulee trancea. Efektiä on ihan kiitettävästi viljelty alkuun. Saattelu toimii. Kulunut offbeat toimii tässä yllättävän hyvin, kun ote on niin napakka. Alussa on parit soundit on hiukan epävireisiä, mutta ne katoaa onneksi unholaan. Basarissa on munaa. Biisissä on lievää tunkkaisuutta mukana, mutta näin "masteroimattomanakin" kuulostaa todella laadukkaalta. Ahtautta voisi saada hiukan pois, kun soundit tuntuvat olevan ehkä hitusen lähellä.

Tätä voisi sanoa hiukan ooppera-tranceksi. Muutaman kerran vastaavaa tullut vastaan, mutta saisi tulla useamminkin. Jousi-leadi on ehdottomasti tämän biisin parasta osuutta. Jousilla näppäilyt tosiian muistuttavat hyvässä hiukan Faithlesia. Todella vauhdikas biisi, joka vie mukanaan ihan tyylikkäästi. 9++
0   +1 +2
 
9
Dj Karvinen 30.08.2005
Mukavan kuuloinen alku josta yhtäkkiä jatkuu varsin mukavalla tavalla läpi kappaleen tosin joku tais tömistellä jotain "lattiaa" muutamassa kohdassa. tulee mieleen hiukan Faithlessien yksi biisi tietyissä kohtaa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat