Necessary Evil

Violencer | 17.02.2008 | Thrash Metal
4:35

"EP" Nature Of Violence 01/2008. Lyriikoiden aiheena on itsekkyys. Live and let die... Necessary Evil kertoo egoismista, ihmisestä joka tekee kaiken loppujen lopuksi omaksi edukseen. Jos hän tekee jotain hyvää toiselle hän saa siitä mielihyvää, joten syyt eivät ole olleet täysin epäitsekkäät. Pohdinnassa on perinteinen luolaongelma. Jos hän jäisi loukkoon loukkaantuneen ystävänsä kanssa eikä happea riittäisi molemmille ennen pelastuspartion tuloa, antaisiko hän ystävänsä menehtyä jotta pelastuisi itse? Kestäisikö hän pelastuttuaan omantunnontuskat? Ristiriitatilanteissa hänen on valittava kahdesta pahasta pienempi. Onko oikein joukkotuhota miljoonia tuntemattomia, jotta tuhannet ystäväsi pelastuisivat? Vain yksin hän voi tehdä päätöksen siitä mikä on oikein ja mikä väärin.

8.70   2679 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Nasic 19.10.2008
Hmm...tää oli ehkä vähän tylsä noihin aiempiin biiseihin verrattuna. Soitto toimi kyl hyvin mut biisi oli sisännöltään ehkä vähän laimea.
0   +1 +2
 
9
DT_ 07.10.2008
Laulaja on sopivan omaperäinen ja jokainen bändissä hoitaa tonttinsa mainiosti. Riffit ovat sopivan "sekavia", ei mitään kertakuuntelukamaa. Saunditkin ovat sopivat, ei liian hiottua kamaa. Biisi etenee vauhdilla ja meininkiä ei puutu.

Palautitte osaltanne uskoni nykymetalliin. Kiitos.
0   +1 +2
 
8
goth-angel 30.07.2008
Hyvää musiikkia on,laulua voisi silti hieman harjoittaa,vähän synkemmäksi.. :)
0   +1 +2
 
10
BC Rich Beast 30.07.2008
Alkaa erikoisesti ja kuulostaa muutenkin hyvältä. Kitaroissa on muhkea hyvänkuuloinen ja raskas soundi. Laulu kuulosti tässä kappaleessa paremmalta kuin muissa. Tähän mennessä paras teidän kappaleenne. Toisin on vielä yksi kuuntelematta, mutta saas nähdä...
0   +1 +2
 
10
Telaketju 29.07.2008
Onhan tämä kyllä kunnon tykitystä, ukoilla on kyllä homma hanskassa, sitten vielä kun livenä vedätte biisit timmisti niin teistä kuullaan vielä!
0   +1 +2
 
8
lavascale 28.07.2008
musiikillisesti sinänsä ihan mukiinmenevää mennoo, mutta laulupuolella tosin olisi kehitettävää jonkunverran. vaikka vois sanoo että tää kuulostaa ihan hyvin tehdyltä biisiltä ja kokonaisuus on sillai kunnossa niin jotain tuntuu silti jäävän hampaan koloon, emt ?
silti tässä on jotain sellasta mikä tekee plussaa biisille, ei tää niin ympäripyöree viisu ole ollenkaan.
0   +1 +2
 
10
Ravenhead 27.07.2008
Nauratti kans tuo eka kommentti, en ollutkaan huomannut että Mikserin sivuilta löytyy Slayerinkin oma sivu... Eli ei kai täällä ole tarkoituskaan verrata uran alkuvaiheessa olevia bändejä vanhoihin rässiveteraaneihin.

Tää kyseinen biisi oli lähinnä omaa musamakua, olihan tuo Thrill kova rypistys mut tää on melodisempi. Ja ennen kaikkea tässä on hyvä mukana hoilattava kertosäe, sellaisia ei joka pumpulta löydy. Samoin laulu on tässä mielestäni ihan ok. Ja tosiaan, soittaahan pojat ihan hiton hyvin, oikein kateeks käy.

Kertosäkeestä tuli mieleen ehkä Anthrax tai Stone tai jotain, parasta siinä ehkä olikin se että bändi etäisesti muistuttaa genren kovia bändejä mutta siitä huolimatta vetää omaa juttuaan näinkin kapeassa genressä. Eikun faniutumaan!
0   +1 +2
 
9
Alfonzo 26.07.2008
Ekana tulee mieleen helvetin tiukka soittotaito instrumenttien takana olevilta hemmoilta. Toiseksi korvaa miellyttää soundien laatu, joskin ehkä hiukan liian kliiniset ovat minun makuuni. Räkäsirkkelisäröä olisi voinut hiukka iskeä lisää potikasta, mutta toimivat kyllä hyvin näinkin. Soolot ovat koko tuotoksella hienon kuuloisia dive bombeineen jne.

Kehitettävää olisi vokaalien osalta. Laulu / murmur osasto jättää hivenen kylmäksi jostakin syystä, vaikka taustajoukkojen huuto pelastaakin paljon paikoittain. Ei fataali puute, mutta iskee allekirjoittaneen korvaan.

Old school meiningillähän tässä mennään ja toisaalta aika peruslinjoilla juntataan biisistä toiseen. Ei paha asia ollenkaan. Hiukan olisin toivonut ehkä sitä "jotain", mitä se sitten lieneekin.

Kaikesta huolimatta annan kahdeksan ja puoli --> pyöristyen yhdeksiköksi. Hyvä poijat ja eikun vetoja saatana!
0   +1 +2
 
9
Metal_heart 25.07.2008
Hyvä hyvä! Muistuttaa Stonea varsinkin nuo back up vocalsit
0   +1 +2
 
ThrashPollution 18.05.2008
Kerrankin sellainen thrashpumppu, jota ei ole pilattu örinämörinä-vokaaleilla.
Jotenkin Stone kuului läpi, mikä ei todellakaan ole huono.
Laulaja veti mielestäni ihan komiasti.
Ehkä jos viel jotain hieman mielikuvituksellisempaa riffiä, niin toimis bättre.

Täytyy kyl sanoa, et pumpun nimi ja biisin nimi on jopa thrashin asteikolla aika kliseistä, mutta eipäs tuo huono asia ole :D
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat