Katumus

Vapina | 25.01.2007 | Noise
4:08

Väsyneelle mielelle, turtuneelle keholle.

8.80   455 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
JerePee 01.06.2011
Mieleenkiintoista. Hyvä meininki ja hiukan synkkää ja se oin hyvä!
0   +1 +2
 
8
accent 01.09.2007
Meinaa mennä jonnekin vanhan industrialin puolelle melkein välillä. Jotenkin sellainen nihilistinen, hyvällä tavalla ankea meininki. Välillä tulee mieleen jonkun vanhan eksperimentaalinpuoleisen kauhuelokuvan musiikki. Aika lyhyt teos, tämmöinen toimisi vaikka kaksi kertaa näin pitkänä. Siinä kohdassa missä tämä nyt loppuu voisi vasta olla biisin huippukohta josta sitten lähdettäisiin laskeutumaan.

Parissa kohdassa oli vähän omille herkille korvilleni hiukan turhan kimakkaa vinkunaa mutta ei se nyt mitenkään huonontanut kokonaisuutta. Täytyy sanoa että on ainakin hyvin... sanotaanko nyt vaikka erilainen, omaperäinen pätkä. Melkein ambienttia. Jännä.
0   +1 +2
 
8
Stocco 12.02.2007
Olen piilomainonnan uhri! Tämäpä oli kevyen nätti. Jänskää kun mies tekee normaalisti noisemaista teknoindustriaalia ja nyt sitten noisena tälläista hempeää fiilistelyä. Aika mukavaa oli kuunnella kerrankin noise teos joka ei rassaa aivoja ulos korvien ja nenän kautta vaan on vaan... hmm.. mutta onkos tämä sittenkin ambienttia?! No jaa, en siis nojaa mutta kaipa tämä tosiaan on noisea. On siellä semmosia töräytyksiä että genreen menee. Kiitos että olet miksannut lopputuloksen siedettävälle tasolle. Yleensä noiset jätetään ihan retuperälle ja se on harmi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat