Blue Blue Sky (Original mix)

5:45

Elikäs jotain uutta pitkästä aikaa. Ensimmäisiä versioita tosin vielä, mutta päätin julkaista tämän nyt ja katsoa millaisen vastaanoton se saa. Kommenttia kehiin!

8.78   1809 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
spiritusandasper 16.10.2006
Miten mulla oli sellanen fiilis, että mä olin tän jo kommentoinut... hmm... no enpä näköjään olekaan sitten. Noh, hienolla efektillä lähtee liikkeelle ja toimivalla nostolla. Bassolinjassa on mukavaa menoa ja biitti tuntuu rullaavan muutenkin hyvin. Nuo pienet tauot rumpuefekteineen ovat hyviä vetoja. Melodialinjat miellyttää meikäläistä ja hyvät fiilikset irtoavat niistä. Asteen suttuinen miksaus tässä häiritsee hieman. Tuntuis että yläpäissä mm. on hieman kirkastamisen varaa. Ehkä se saattaa olla myös tuo larizzan mainitsema liidisoundin säätämisen vara. Kuitenkin meininki on hyvää ja ideat sekä rakenteellinen toteutus on toimivasti ratkaistu. Hiukan nostalginen fiilis tästä biisistä meikäläiselle irtoaa. Se on vain hyvä juttu ja tuo väkisinkin hymyn huulille. Yleisöefekti on iha hyvä, mutta tulee jotenkin yksin puuntakaa odottamatta ja näin ei irrota oikein täysiä fiiliksiä. Jos meinaat tätä siis vielä parannella, niin miksaukseen hiukan kirkkautta ja vaikkapa joku selkeä breakdown kohta tekis meikäläisen kuuntelunautinnolle terää. Ihan toimivaa jytkettä tässä on jo nytkin. :)
0   +1 +2
 
Aurisgale 21.09.2006
Alku tuntuu lupaavan hyvää sinisten padien säestyksellä. Arppi-soundi on nätti tuollaisena hentona. Biisissä bassokuvio miellyttää korvaa ja draiviakin tuntuisi olevan rytmeissä. Itse pääleadit ovat jotenkin laiskoja ja mitäänsanomattomia muuhun jykevään soundiin nähden. Paikoitellen lievä laihuus vaivaa leadeissa. Pientä kikkailua voisi olla biisissä jopa enemmänkin, ehkä sillä saisi tuon tarvittavan fiiliksen paremmin esille.

Tasaisen varma ja laadukas teos, joka ei kuitenkaan herätä mitään suurempia ajatuksia tai tunteita. Hyvin tehtyä musaa kuitenkin on mukava ja ilo kuunnella.
0   +1 +2
 
DJ Smash 10.09.2006
Kiva et kappale ei ala sellaisella perusjumputuksella :) Kiksu potkii hyvin, ja luo sellaista kivaa fiilistä :) Tosiaan esimerkiksi padit toisivat lisää fiilistä, nyt hieman tönkkö tuo saundi. Ei siinä mitään, muuten ihan kiva ja toimiva paketti :)
0   +1 +2
 
Kröger 10.09.2006
Biisin rakenteesta löytyy vaihtelua ihan hyvin. Ihan ok ideoita on toteutettu. Ainut vaan, että melodiapuolelle olisin kaivannut jotain vielä lisää.

Saundeista perkussiot tunkee vähän liikaa esille. Olisin kaivannut vähän enemmän rytmikuvioitakin niille. Basari on ihan sopivan napakka. Bassolinjan ääni on aika perus, ehkä olisin hieman syvyyttä kaivannut lisää siihen. Syntikoiden äänet on ihan kuosissaan. Mutta tälläinen ihan kiva perus biisi.
0   +1 +2
 
9
miikkav 07.09.2006
hmm.. mitäs tästä sanomaan, hyvän kuuloiset melodiat ja kivat supersahat oot saanu tähän =) ja toi pieni rumpufilli on kivan kuuloinen, siitä ekstra pojoa.. rakenne on ihan kohtalainen, ite tykkään siitä vähän hitaammasta alottelusta, mutta tässä toimi tää hyvin.

hyvä on biisin tunnelma eikä missään vaiheessa latistu, mennään rohkeasti vaan eteenpäin, eikä juuri jäädä mihinkään hiljasempiin kohtiin nynnyilemään ;) kokonaisuudessa hyvä biisi, ehkä jonkin verran toistaa itteään liikaa, mutta ei kyllä mitenkään radikaalisti, rummut on muuten sellasta peruskamaa tuota pientä rumpufilliä lukuunottamatta, joka tosiaan on loistava.

Hauska kun tossa n. 4min kohalla alkaa tuo yleisö huutaa :D ehkä aluksi vähän naurattikin, että on jonki verran kliseistä, mutta ei se mitään hyvältä kuulostaa ja sopii tohon kohtaan erinomaisesti! Mutta sen suuremmitta puheitta oli hyvä positiivinen yllätys tämä kappale! =) uudempaa versioita odotellessa!
0   +1 +2
 
StarScape 07.09.2006
Se oli muuten 4:03 -kohdassa se yleisönpauhu ;D Pian uutta versiota tänne Mikserinkin puolelle.
0   +1 +2
 
m1ze 07.09.2006
Mukavan kuuloisen paketin olet taas kerran saanut aikaan, eritoten pisti korvaan positiivisena asiana bassolinja joka kuulostaa erittäin hyvältä.

En oikein nyt keksi mitään negatiivista sanottavaa, mutta ei tämä mikään maailman mieleenpainuvin teos kuitenkaan ollut :/ Sanotaanko nyt vaikka että hyvä täyteraita :)

Pisti hymyilyttämään tuo yleisönpauhu tuossa 1:43--> x)

"ihan kiva" <--- (forgive me)
0   +1 +2
 
8
ekse 04.09.2006
Nonniinnoniinoni.

Tuo alku on kiva, ei mitään nössöttelyä ku kick vaan heti polkemaan. Nuo sinappi-sahat alussa on kivat, tosin ne jää jotenkin hiljaisiksi. Linja on jees kyllä. Siks ehdotankin, et heität sen oktaavia ylemmäs jossain kohti, kuten Runawayssa :) Siinä ainakin kyseinen jippo toimii kivasti.

Itse mainleadi ja sen soundi jota teit 4h eräänä yönä on upeita, joten miksi sitä on niin vähän ympäri biisiä?

Kuten oon mesessä sanonut, perkot puskee vähän liikaa esille. Vai onko kläppejä mitkä tuolla taustalla rytmittelee? Muuten rummut ovat kivasti balanssissa, niihin ei ole koskemista :) Square-basso on kans tosi hyvä ratkasu tälle biisille imo, antaa oman ilmeen.

Eli näin lyhyesti; fiksaile paikoitellen, ja koita saada vähemmän tylsä rakenne :) Kyllä se siitä, ite ainaki otan lämpimästi vastaan (Y)
0   +1 +2
 
10
matula 04.09.2006
Hieno alku ja kokonaisuus muutenkin hyvä =) Taas tää meidän Jussi on vauhdissa ja kohta se on ihan huipulla =D=D
0   +1 +2
 
9
hieroglyphics 03.09.2006
Aika perus meininkii, mut kaikki perus asiat toimii loistavasti
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat