Brother Boney - Poet Lyphe

3:43

Jälleen pakko nostaa ylös tämä vanha talven aloitus!
Levyltä "master Bone - The Lost Snowflake". Brother Boneyn henkilökohtainen suosikkibiisi levyltä. Talvi on taas täällä ja snowflake-fiilikset!!
Ja kyllä se kasetti tulee bonareineen! Tulee, tulee!!

9.25   4983 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Tämä on loistava
+2   +1 +2
 
SirLexu 24.10.2005
Kaivoin tän biisin taas soittolistalle kovin pitkän ajan jälkeen. Ei oo kyl tippaakaan haalistunu veisu. Taustasta pidän kovin. Rummut kipittää mukavassa rytmissä ja saundit on hienot. Räpit on myös mainiot. Erittäin lämpimän tunnelman luova, kaunis biisi.
+2   +1 +2
 
Ilmiselvä 02.02.2005
Älyttömän tunnelmallista menoa, hilusti murmurecordingsin mieleen tuovaa, niin taustaltaan kuin räpeiltään (Pijall tulee vähän mieleen). Lyriikoissa on asiallista sanomaa, lämpeän paljon tälle meiningillenne. En ole uskovainen, mutta sanotaanko... henkisesti valveutunut, ja allekirjoitan kyllä biisin ilmaisemia ajatuksia hyvin paljon, mitä nyt niistä sain sisäistettyä n. 5 kuuntelun aikana. Elämäniloista meininkiä, lämmintä ja kaunista.

Tää oli tosi miellyttävä. Tykkään!
+2   +1 +2
 
9
Olavio 26.12.2003
Aivan mahtis fiilistelypätkä :D Ei voi kun antaa pään nyökätä ja antaa tuon positiivisen tunnelman vallata mieleni. Vauts!
0   +1 +2
 
9
Lide 23.12.2003
Jeah meitsi tykkää kans ihan sairaana tästä biisistä!! Mut mul ei tuu talvi mieleen vaan väkisin puskee Konffan nurmikentät ja Lemonin kuuma auringonpaahto ja siinä tein huippujen biisejen kuuntelu!!! Tää on kyl vähintään ysin biisi!!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat