Ocean Drive

Uplink | 31.03.2004 | Melodic Trance
7:41

Kiksua Jurgen Vries vaikutteilla.

9.60   8042 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Avara 03.09.2014
2014, edelleen fiilistellään tän biisin tahtiin =))
0   +1 +2
 
10
jalagus 07.05.2010
Hieno piisi ja pituutta löytyy olematta tylsä tai liian itseään toistava. Rauhalliset osiot kasvattaa hyvin fiilistä aina seuraavan osion tykitystä varten. Varsin täysi äänimaailma, tosin särinäleadi hieman rasittavan kuuloinen, vaan täysin makuasiahan se on :)
0   +1 +2
 
10
Papa Dallas 17.06.2009
Hiton hyvin alkoi tää biisi bassolla. Soundi on myös todella hyvin tehty, iskee korvaan terävästi. Kokonaisuutena todella hyvä biisi. Hyvä bile/club biisi.

Mutta kyl tää basso vie mukanaan soundin kanssa.
0   +1 +2
 
10
m1ze 26.07.2006
Hieno biisi. Vaikutteen kuulee kyllä hyvin, ja koska pidän Jurgen Vriesin biiseistä todella paljon niin tämäkin iskee todella hyvin.

Hieman biisistä tarkemmin: Pääleadi on ehkä hiukan liian kovalla, sitä olisi voinut hieman peittää vaikka sidechainilla tai laskea muuten vaan volumea. Suvannon padi on aivan ihana <3 Tässä osiossa leadi pääsee kunnolla oikeuksiinsa ja biitin tullessa mukaan tuntuu että sukat lentävät jalasta...:)

Tämä oli kyllä hieno teos! Basari potkii hyvin ja kevyt bassline on erittäin cool ja toimii hyvin. Kaikki pienet hilpetöörit taustalla ovat hienoja.

Jos tästä nyt jotain negatiivista pitää sanoa niin se, etten ole kuullut tätä aikaisemmin. :D

Kiitoksia tästä, lataan oikein koneelle ja isken itteni fanilistaan!
0   +1 +2
 
9
KAMUI 27.10.2005
Täs biisis on hieno soundi maailma ja toi melodia kuulostaa tosi hienolta mut tosta basso rummun äänestä pitänyt se oli jotenkin vaan outo. Kyl tää biisi on 9+ arvonen
0   +1 +2
 
9
Stocco 03.06.2005
Harmi etten pidempää selostusta kirjoittanut viimeks. Kympin vaan huusin. Hmm. Vuodessa on tapahtunut paljon sillä en millään löydä tästä enää sitä potkua, joka ansaitsi kympin. Silloin tämä taisi kolahtaa vaan niin, etten osannut mitään sanoa. Nyt kun kuuntelee huomaa selkeästi että on hieno biisi, mutta ei tätä enää jaksa montaa kertaa kuunnella. On monia vanhempiakin biisejä kuin tämä joita yhä voin kuunnella monta kertaa peräkkäin. Tätä biisiä en edes muistanut. Olenkohan edes vuoden aikana moneenkaan kertaan kuunnellut. Sori vaan, joutuu korjaaman pisteytystä alaspäin. Koitan pitää oman kymppilistani todella kovana. Sellaisena, että niitä voi kuunnella koska vain ja kuinka monta kertaa tahansa peräkkäin.
0   +1 +2
 
9
siiki 15.03.2005
Todella mielenkiintoinen melodic trance ralli.En tiedä miksi en ole tätä artistia ennen löytänyt :)
Onneksi nyt löysin.BIisi on hyvä kaikin puolin ja sen kyllä huomaa heti taidokkaasti tehdyn alun jälkeen.
Soundi maailma on erittäin hyvin kunnossa ja melodiat ovat hienot.
Efectejäkin tuntuisi ainakin näin päällepäin olevan ihan tarpeeksi ja se on myöskin hyvä asia.
Toivotaan nyt että lisää matskua tulisi taas lähiaikoina.

Bassolinja jatkaa samaa perus trance linjaa mutta kokonaisuutena biisissä on jotain mikä tekee tästä paremman kuin pelkkä perus trance kiksuttelu.
Biisi on rakenteeltaan erittäin hyvä ja laatu on erinomainen.
Miksaus työ on erittäin hyvin tehty ja sen huomaa juuri biisin laadussa.Rummuttelukin kuulostaa hyvältä tässä biisissä.
Kyllä tästä ysi on pakko antaa ja sekin on ehkä hieman alakanttiin tästä biisistä mutta koska olen pahalla päällä niin annan sen ysin :)
No ei...Oikeastaan biisu on 9+ arvoinen mutta koska sitä vaihtoehtoa ei ole niin ysi tulee.Hyvä!

Arvosana: 9+
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 16.12.2004
Mitä softaa muuten käytät? Ihan pakko kysyä?
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 16.12.2004
Ei ole aivan nostalgisen kuuloista jurgen-soundia, mut parempi kun tää on näin ihan sun omaa soundia. Enemmän tartteis aaltoa Jurgeniin... Saundi pitäis muistuttaa kultaista commondore-64:sta. Mut ei sen tarvii. Kyllä tässä vaikutteita on kuitenkin siitä. Ja melodiat on varsinkin yhtä tarttuvia kuin Vriesillä.

Melodia soundi on ehkä vähän liian kimakka, muttei palljoa. Oikeastaan hyvä, kun se on niin kirkas ja selkeä. Erottuu ainakin loistavasti. Mutta aika paljon se melo onkin pääosissa sun biisissä. Meininki on jälleen hyvää ja tää on niitä biisejä mitä jälleen jaxaa kuunnella monta kertaa... Tämäkin on ollut jo pitkään mun koneen kovalevyllä... Tai sun kaikki biisit on siellä, mutta näitä arvosteluja ilmestyy tälleen pikkuhiljaa.

Beissilainit on upeita tuttuun sun tyyliin... Itse en tajua miten noin hyviä linjoja edes muodostetaan. Tästä ei voi olla nauttimatta. Upea tuotos kertakaikkiaan;)
0   +1 +2
 
10
cj.6 26.09.2004
juuu kivasti basari potkii biisis ja basso tulee nätisti esille ja on hyvän kuulonen ja kunnon trance liidi...noi saundit on ainaki niin hyvin hyvin tehty että...toi melodia on ihan pirun hyvä ja padot on kans komeet. ihan hyvän biisin oot saanu aikasex...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat