Misty Morning

Uplink | 18.07.2004 | Melodic Trance
5:00

UK-tyylistä kiksua. Instrumentaaliversio, voksuilla varustettu pitempi versio tulossa myöhemmin.

9.48   8086 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Papa Dallas 21.05.2009
Hemmetin hyvä biisi, varmaa tulee vie joku päivä kuuluumaa josain klubilla. Hyvin tehty medolia. Rummut ja basso tulee hyvin tahdissa!!
0   +1 +2
 
8
Cerende 02.10.2005
Ihan mielettömän siistit soundit.
Melodia on myös hyvin onnistunu, soi päässä, mut siitä melodiapätkästä päässä tulee kyl useempiaki biisejä mieleen, ku vaan tää.
Sopivan pitunen biisi, ei liikaa eikä liian vähän kikkailuu, mut täst puuttuu se, et ku tää soi päässä, ni tietäis mikä biisi siellä päässä soi.
Ainut iso miinus loppupeleissä kuitenkin voksuttomuus, niitä odotellessa tulee tääki versio luultavasti soimaan ihan kiitettävästi.
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 16.12.2004
Niin ja piti sanoo että biisi on positiivisesti hemmetin energinen... pistäis mut toimimaan 200% tehoilla jollain klubilla!
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 16.12.2004
Melodia on ollut sen verran tarttuva että sitä on tullut vahingossa vihelleltyäkin... outoa viheltää jotain trance-biisiä... Mut melodia on onnistunu.
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 16.12.2004
Jämäkät kikit saattelee heti minut tunnelmaan... hienoa värikästä soundimaailmaa... Biisi lupaa todella paljon ja pitää odotukset korkeilla. Suvanto alkaa sopivaan aikaan... suvantoa edeltävä hiljaisuus puhuttelee biisissä sopivasti. Suvannon mahtavat padisahat ovat huiput, niinkuin muutkin sahat.

Leadi on ihan helvetin hyvin onnistunut ja melodia on tarttuva... Tuotantoarvot on todella korkealla ja tätä nauttii kuunnella vielä pitkän ajan päästäkin. Masterointi ja tekninen toteutus ovat minusta aivan virheettömiä. Tää va yksinkertaisesti on täydellinen trance-kiksu.

Millä tehdään näin laadukasta soundia?=) Biisissä ei ole oikeastaan mitään heikkouksia. Tää biisi on ollut jo pitkään mun koneella ja tää ei yksinkertaisesti kulu.
0   +1 +2
 
9
Protush 29.11.2004
Voimakkaat,tehokkaat ja muutenkin mahtavat rummut eli ei niistä sen enempää (kaikki tuli ilmi jo ekojen sekuntejen aikana).. alkujumputus ei ole olleenkaan liian pitkä jonka jälkeen alkaa hyvin toteutettu intro.. päämelodia toimii loistavasti vaikka ei mua niin koukuttanutkaan.. biisin rakenne on paremman kun hyvässä kunnossa.. kaikki taustat on hyviä ja niitä on riittävästi.. basslinea olisin ehkä hiukan miksannut (siis vain ihan hiukan).. pituutta biisillä on sopivasti ja vaihtelua samoin.. pientä saundejen tunkkaisuutta on joissain kohdissa mutta kokonaisuus on loistava.. jos melodia olisi ollut vielä koukuttampi olisin iskenyt kybän mutta tällaisenaan vahva ysi saa kelvata:) hieno biisi kerrassaan!
0   +1 +2
 
10
cj.6 26.09.2004
biisi alkaa hyvin hyvien saundien kanssa....rummut on kunnossa ja bassokuvio on kiva.saundit hiottu kuntoon...liidi on täs ihan piru hyvä...ja tää biisi ei o mitää peruskamaa....ihan piru hyvä biisi
0   +1 +2
 
10
Riiteli!! 26.08.2004
Helposti paras kiksuttelu piisi mitä oon tähän mennessä kuullu mikseris, siis ei jumal...ku hyvä :D.
0   +1 +2
 
10
Zeip 23.08.2004
Aivan loistava kipale!! Melodia on aivan upea ja kappale omaa aivan loistavan tunnelman, joka säilyy aivan loppuun asti. Ja kun vielä tuotantokin on kaikinpuolin kunnossa ei tästä voi antaa muuta kuin kympin.

Odottelempa mielenkiinnolla uutta vokaali versiota...;)
0   +1 +2
 
9
M-Art 31.07.2004
noni, nyt mentiin :)
hemmetti mut sul on hyvii saundeja. ja draivia löytyy tästäkin biisistä. Oceandriven jälkeen on odotukset korkealla.
:( pettymys on suurempi ko olis saanu olla..
tosa soolos ei oo oikeastaan mitään.. melodia on niin keskinkertainen ku olla ja voi. soolokomppikin on sieltä paremmalta vuosituhannelta.. valitettavasti.
mut onneks tekninen puoli pelastaa tän biisin.
miksaus ja saundit loistavat.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3