Diviana - Tonight

Uplink | 28.04.2011 | Eurotrance
4:36

(Siirsin biisin Diviana-projektin sivulta tänne jossa useampi saattaa sen kuulla.)

Vuonna 2006 valmistui Diviana-projektille kaksi kappaletta joista tässä toinen. Divianan tulevaisuus näyttää tällä hetkellä erittäin epävarmalta. Biisit ovat jo 5 vuotta pölyttyneet pöytälaatikossa eikä levityksestä ole sovittu joten laitan tämän joksikin aikaa kuunneltavaksi. Omien tuotantojen kanssa olen Dj Mik ja Uplink -projektien jälkeen oppinut kriittisemmäksi enkä tätäkään kappaletta välttämättä täysin allekirjoittaisi, mutta kokonaisuutena tämä on kuitenkin monia vanhempia biisejäni ehjempi.

9.00   797 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Holmström 28.04.2012
aivan erinomainen kokonaisuus, en näe mitään syytä miksi tätä ei voisi viedä eteenpäin.. ei missään tapauksessa takaisin arkistonsyövereihin...
0   +1 +2
 
8
DjLime 02.06.2011
Muuten tykkäsin, mutta supersaha puuttuu täysin. Sen pitäisi olla ehdottomasti tuossa päällä sahaamassa kovaa melodiaa hullunlailla. Muuten soundit ja voksut toimii hyvin. Muutenkin kiva simppeli eurodance pläjäys. Huomaa että on vähän vanhempaa trance soundia, kuin mitä nykyään työnnetään ulos, mutta juuri se tässä toimikin niin hyvin. Vanhaa kunnon soundia. Kovat sahaukset päälle ja numero nousisi heti.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta