Congestion (Live Mix)

Uplink | 07.08.2003 | Tech-Trance
3:50

Live häröilyä.. Ehkäpä tästä tulee valmis studio versiokin joskus. Haluaisisko joku remixata? Ei mitenkään valmiiksi sovitettu..

9.38   2192 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Objective: Life 03.10.2006
Live väännöksi ei yhtään paha. :D Mä voisin jopa haluta remixata sellasen extended melodic trance remixin jos sopii. Sovitaan vaan mihin lähetät midi-filun tai minkä ikinä keksikkään tiedostomuodoksi niin kyllä mä tästä jotain saan väännettyä. Ihan oli jees vaikka vähä tunkkanen. :D
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 21.12.2004
Ompas jämäkkää neliömäistä hauskaa bassoa! Jymisee kyllä ihan kivasti. Biisi ei ole järin mikään hirmuisen vaihteleva, eikä omaperäinenkään. Keskeneräisenä tässä on jo silti hyvää toteutusta. Hyviä acidi soundeja ja siistiä spiikkiä. Katkot ovat varsin puhuttelevia... hmmm... oot tainnut pyöritellä kontrollereita ihan livenä... siltä se kyllä ihan kuulostaa. Ei paha. Mut biisistä jää uupumaan mahtavat taustat. Kovaa tasoa kuitenkin kaikki sivun biisit... ei tullut yhtään huonoa... että siitä on kyllä hyvä lähteä:)
0   +1 +2
 
9
Axu-T 21.12.2003
Hieman kumiseva soundi mut muuten jees... Biisiin on varmaan tulossa lisää ulottuvuutta clubiversiossa.. (?) Odotan innolla..
0   +1 +2
 
10
spiritusandasper 09.10.2003
Alusta saakka loistavaa mäiskettä! Noi tauotukset/jumitukset toimii erittäin hyvin... melodiat on mun makuun ja basson jytke on loistavaa. Tosiaan toi torvi on aika jees. Tää toimii alusta loppuun eikä heikkoa kohtaa löydä. Täydellinen klubibiisi!
0   +1 +2
 
Stocco 20.08.2003
Kun 7.8. latasin tämä etusivulta uutena biisinä ajattelin, että mikä helkkarin uus DJ92 tää uplinkkikin nyt on ja en pitänyt biisiä hyvänä. Sitten laitoin sen soimaan kun kerran olin ladannut ja huomasin, että oho täähän on sairaan hyvä. Sitten vielä kaksi päivää myöhemmin tuli toinen mokoma. Vaikkei tuo aloitus ja lopetus kovin kummoinen ole niin useasti kun lähdin pois tietokoneen äärestä piti tämä soitattaa vielä viimeisenä. Ensimmäinen positiivinen huomio joka erityisesti nostatti tämän biisin arvoa oli tuo minuutin kohdalla tuleva loistava nostatus ja töötti. Vaikka tämä onkin näin loistava biisi niin tuo Redin mainitsema juustoisuus on kyllä haitaksi. Kyllähän tätä tansisi siitä huolimatta tai ehkäpä juuri sen takia, vaikka synkemmät biisit saavat minulle paremmat fiilikset.
0   +1 +2
 
Red 12.08.2003
Bline oli turhan square makuuni. Muuten saundit on pro laatua ja biisikin toimii hyvin. Juustopitoisuus on yllättävän korkealla tech-trancelle, argh. Kuvittelisin, että kyllä toimii livenä hyvin. Hyvää työtä kuitenkin. Mulla on muuten tuo sama vokaali koneella.
0   +1 +2
 
10
Buhis 11.08.2003
Joo-o, sanattomaksi taas vetää. Soundimaailma on aivan uskomaton ja bassolinja on todella namun kuuloinen. Basarikin on mukavan pehmeä. Melodiat myös toimivat erittäin hyvin eikä rakenteessakaan ole valittamista. Muhun tää iski ainakin ihan kympillä!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta