Ballad For Autumn Symphony (Uplink Rmx)

Uplink | 24.09.2003 | Progressive Trance
10:09

[Laakkonen Experience - Ballad For Autumn Symphony (Uplink Remix)] Vokaalitranceversiointini Laakkonen Experiencen upeasta biisistä. Alkuperäinen löytyy osoitteesta www.mikseri.net/laakkonenex

10.00   3701 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Aurisgale 21.12.2004
Ah sopivan haikeaa ja tumman eteeristä!<3 Olen kuunnellut sen alkuperäisen joku kuukausi sitten. Alkuperäistä Laakkosen biisiä ei voi kuin rakastaa ja on hienoa huomata et siitä on tehty remixi. Ehkä toivoisin, että laakkosen melodiaa olisi enemmän, mutta mitä mä olen valiittamaan, kun tämä kuulostaa aivan täydelliseltä remixiltä joka suhteessa. Biisi on sopivan mittainen, sopivan pitkäkestoinen mun mieleen. Ehtaa klubikamaa. Nostalgisen kuuloisista vokaaleista iso plussa. En kehtaa jaaritella enempää, kun en saa sanottua mitään rakentavaa. Niinkuin sanoin tämä ON täydellinen biisi. Antaisin tälle yhtätoista pistettä jos voisin.
0   +1 +2
 
10
KB 08.06.2004
Todella hyvin toteutettu kipale! Tätä kuuntelee todella mielellään. Alkuperäistä biisiäkin on sopivasti mukana. Ja vokaalit ovat erittäin herkullinen lisä tähän biisiin. Soundit ovat kohdallaan, miksaus on kohdallaan, kaikki on kohdallaan, kerrassaan loistava biisi! Mielestäni ehdottomasti mikserin parhaimmistoa!
0   +1 +2
 
10
Axu-T 21.12.2003
Hieno fiilis kertakaikkiaan...
0   +1 +2
 
10
Piitti 15.12.2003
Erittäinkin onnistunut remixi Markon loistavasta biisistä! Voksut sopii tod. hyvin biisiin Supa-bra!
0   +1 +2
 
10
a98 15.10.2003
juu ompas ammattimaisen kuulosta. hyvä melodia ja voksut sopii hyvin.. jees
0   +1 +2
 
10
Ture 28.09.2003
Aivan uskomaton Remix..täytyy vain ihailla äijän taitoa ja sitä nopeutta missä ajassa sait aikaan näin erinomaisen kipalee. Todellakin ai rispekt
0   +1 +2
 
10
Buhis 26.09.2003
Biisi alkaa mukavan rauhallisesti, ja nuo vokaalit ovat todella hyvän kuuloiset, ja sopivat biisin tunnelmaan loistavasti. Bassolinja on jälleen todella maukkaan ja täyteläisen kuuloinen. Clappiin olit keksinyt tuollaisen hienon "woosh" efektin ;) Soundipuoli on kaikin puolin kunnossa, ja äänmaailma hieno. Melodia lähtee rakentumaan hienosti. Breikki on erittäin hienon kuuloinen. Pianomelodia on kaunis, ja taustapadit toimivat hienosti. Leadi on ehkä vähän liiaksi saman kuuloinen kuin muissakin biiseissäsi, mutta toimii kuitenkin hyvin. Toimii näinkin pitkänä biisinä yllättävän hyvin. Kerrassaan loistava remiksi.
0   +1 +2
 
10
DjLime 25.09.2003
Pakko myöntää, että sulla on todella skillsejä jos tosiaan kolmessa päivässä sait aikaan näin pro laatusen remixin. Tämä hakkaa alkuperäsen selvästi ja on kyllä tunnelmaltaan kertakaikkiaan upea. Vokaalit on hyvä lisä. Rauhallinen kehittyminen on hyvä asia. Tätä jaksaa kuunnella koko 10min. On sen verran mukaansa tempaava biisi. Melodiat on mukavan kuuloset ja hyvin muiden elementtien kanssa toimii. Tämä on kertakaikkisen loistava biisi!
0   +1 +2
 
10
Loom Vortex 25.09.2003
Hyvässä mielessä kaupallisen kuulousta materiaalia tämäkin biisi...kaikki toimii hyvin yhteen kuten yläpuolellakin mainittiin.
0   +1 +2
 
10
Rion 25.09.2003
Vallan mahtavan kuuloinen kappale. Alkuosasta tuohon b-osaan siirtyminen tapahtui hyvin, eikä minkäänmoista töksähdystä kyllä tapahtunut. Biitti kyllä iskee suoraan suoniin kuin piikki. Vokaalit on kyllä hienot ja kun meno vihdoin tuossa 4.30 paikkeilla alkaa, ei voi muuta kuin päätä nytkytellä. Todella hyvin tuotettu remix. Pidin tästä paljon enemmän kuin tuosta alkuperäisestä. Melodia on juuri meikäläisen makuun. Noi niksahtelevat percussiot oli hyvä lisämauste. Rakenne on kyllä tässä enemmän kuin kunnossa. Jos jostakin "valittaisin", niin ehkä vokaaleihin olisin kaivannut vaihtelua. Nyt jauhetaan melko lailla tuota samaa lausetta. Tuo breikki oli todella tyylikäs ja tuli juuri sopivaan väliin. Nostatuksiin olisin ehkä kaivannut jotain lisäelementtejä, mutta se on sivuseikka.
Vallan mainio tuotos, jonka kuuntelu ei varmasti kyllä jää ensimmäiseksi eikä viimeiseksi. Tätä tullaan vielä kuuntelemaan pitkään.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2