Nitrogenhell

UnleasHer | 31.08.2004 | Heavy Metal
4:27

Brain Terror demon aloitusbiisi, raskailla kitarariffeillä. seassa pimeitä ja mystisiä syntikkamelodioita..

8.38   6967 kuuntelua

Kappaleen sanat

Fatherless Son Cries for his dead master of the freezing of warm body parts
Son's heart receives the ability of nitrogen, now his chest contains the nitrogenhell

The hell is like a sun of coldness
No one could survive there alive

The chest is overcooled and holds no longer. When chest breaks the winter is unleashed,
underworld is no longer hot when nuclear winter of nitrogenhell arrives

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
GoSu 26.04.2009
Tulipa jostain törmättyä tämmöiseenkin tuttavuuteen, huolimatta heikosta ja munattomasta lelusoundimaailmasta tämä jotenkin iskee meikäläiseen suht hyvin. Kitarariffit ovat jotenkin häiritsevän siistejä ja syntikka luo fiilistä hyvin taustalla. Olisi mukava kuulla uutta matskua tältä bändiltä paremmilla soundeilla ja soittajien kehittymisellä mutta ei taida olla ihan heti tapahtumassa kun tämäkin biisi on lisätty 2004? :)
0   +1 +2
 
7
Razorblade666 02.01.2009
Synat kuuluu tässä ehkä turhan kovaa. Sävellys ei mikään päätähuimaava ollu. Laulu ei nyt oo mistään parhaasta päästä ja riffit ei oo mitään kovin erikoisia. Koko hoito pysyy kuitenkin hyvin kasassa ja ihan kuunneltavaa tämä loppupeleissä on.
0   +1 +2
 
HeviLeijjona1 11.08.2008
mahtavat kitara soundit kertakaikkisen hyvä biisi
0   +1 +2
 
8
rollou 02.08.2007
Kitara on sopivassa vireessä tarkottaen et se on hyvin matala. Itse yrittäisin säätää selvää ja erottuvaa leadia näihin biiiseihin, mutta hyvä näinkin. Asiallista settiä tää kuitenkin on \,,/
0   +1 +2
 
pommikaitsu 04.06.2008
kitarat on todella tukossa soundillisesti.
hyvä että saa soinnuista selvää.
syna kuuluu mutta väärillä taajuuksilla kun kitarat syö sisäänsä kaikki muut äänet.

samoin käy laululle. kitarat syövät myös laulu soundin.
taas kitaroihin sitä dileitä ja vähän ala päitä pois.
tehkää bassosta se alapää niin ei mene ruvelle.

biisi on loistava mutta suttuset saundit peittää kaiken alleen.
0   +1 +2
 
10
Drothgord 17.10.2005
Mahtava kipale! hyvin on koneet ja metalli yhdistettynä.
tällaista saisi olla enemmän \,,/
0   +1 +2
 
7
Sigil 20.04.2005
Soundit on vähän kummalliset, laulut katoavat jonnekkin taustalle. Kyllä hyvin soitetaan yhteen, biisiä olisi voinut hinkata vielä vähän enemmän.
0   +1 +2
 
9
J.R No 23.03.2005
Huh. Alku ainakin on lupaavimpia mitä olen vähään aikaan kuullut! Ei tää kyllä mitään heviä ole (itse luokittelisin Judas Priestit ja tällaaset heviksi) Oikea genre voisi olla joku.. en tiedä. Mutta asiaan, biisi toimii, soitto toimii, ttu kaikki toimii, paitsi laulua pitää vielä vähän ehkä hioa. Mutta kuten tuossa Mindcollapsessa, potentiaalia löytyy monen sylillisen verran. Syntikkamelodiat on hämärän hienoja, tunnelmaa, ja komppi taustalla toimii. Kovenant vaikutteita olevinaan havaittavissa. (?) Kymppiä en anna, kun sillonhan tämä ois täydellinen, eikä kyllä varmaan Kovin Moni biisi ole sellainen, mutta ysin annan!
0   +1 +2
 
8
Almost famous 22.03.2005
Juuri kun meinasin alottaa, että tää on laulua vaille valmista kamaa, niin ilmaantukin laulu ja se on hyvä se. Soitto kulkee hyvin ja on tarkkaa. Soundit toimii myös hyvin. Tykkäsin tuosta kosketinsoundista, kun oli erilainen ku näissä metalli vedoissa yleensä. Kyllä tämä vaan on aika valmista kamaa. Oikeastaan ainut asia mistä voi valittaa on se että biisi ei mielestäni ole hirveän tarttuva. Eli ei välttämättä mikään singlebiisi kyseessä. Soundeista ysi mutta biisi ei sytyttäny kun kasin verran.
0   +1 +2
 
8
KNIGHTofTHUNDER 22.03.2005
Suht rujoilla saundeilla väännettyä synkähköä meininkiä tarjoillaan tässä palassa. Vähän on liian raskasta minun makuuni enkä kyllä oikein pitäny tuosta laulutyylistä, mutta varsin hyvin soitettua tavaraa kylläkin. Nuo synamelodiat on aika "pimeen" kuulosia (positiivisessa mielessä). Soundit kyllä sopii tähän ja tunnelma kestää hyvin loppuun asti. Ihan toimivaa matskua kokonaisuudessaan.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 6 7 8

Viimeisimmät kuuntelijat