Shallow Try

Uncle Foe | 06.09.2007 | Hard Rock
3:40

Also e-drums and pre-production version.

8.00   689 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

7
Soundit ovat aika tukkoiset, mutta muuten nämä kaksi "uutta" biisiä ovat reilu askel parempaan suuntaan. Ilmaisunne on tosin edelleen turhan perusvääntöä makuuni, joten en jaksa innostua, vaikka kyllähän tätä riffijyystöä sujuvasti kuuntelee.
0   +1 +2
 
Siddhartha 27.09.2007
Rummut on kyl syvältä....
riffittely oli kelpoa ja tenhoavaa,laulussakaan ei mitään moitteen sijaa....
vaan ne rummut, ne rummut....
0   +1 +2
 
axismundi 26.09.2007
Nonnivittu ja teirän "No more tears". Ei ku hyvältä kuulostaa. Kyllä tämän tahtiin jo sikoja tappais - jos olis niin ilkeä. Minä sen sijaan vaan virne huulilla kuuntelen tätä ja toivon edelleen, että sähkörummut katoais maailmasta. Lisää vaan uutta materiaalia! Äkkiä nyt.
0   +1 +2
 
HW 06.03.2008
Miksaus oli siinä määrin tunkkainen että melkein pääsi itku. Kaikki matalat taajuudet sekoittuivat toisiinsa ja kaikki, mikä matosta kiipesi esille, oli basso jonka soundi oli sekä ylikaikuinen että kumiseva. Eli otetaan se EQ käyttöön ja erotellaan vähän enemmän.

Rummuissa oli käytetty mukavanoloisia rytmillisiä kikkoja mutta soundit olivat niin laatikkomaiset että hampaita vihloi. Ja se komppipelti... *itku* Tykkään konerummuista mutta kun ne saa niin vähällä vaivalla kuulostamaan hyvältä niin raivostuttaa kun sitä hommaa ei ole tehty.

Riffittely oli oikein komeaa. Kitarasoundi oli mukavan murea ja rapsakka ja sekin olisi ollut paljon viihdyttävämpää jos basso ei olisi kivunnut sekaan sotkemaan säröä.

Kokonaisuudessaan tykkäsin tästä. Laulumelodiat olivat kauniin polveilevia ja kitarat ärhäköitä ja kertsissä oli havaittavissa soljuvaa tunnelmallisuutta mutta miksauksen tukkoisuus söi kuuntelunautinnosta varsin suuren osan.
0   +1 +2