Time Trip Part II Edit 1

Tweeek | 10.04.2004 | Progressive House
6:12

Samantien tiukempi miksaus, uusi bassline ja muuta pientä...

9.40   1392 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Chronosis 30.08.2004
edit: ai se olikin viulu :)
0   +1 +2
 
10
Chronosis 30.08.2004
Tää on kyllä vaan pirun kova kappale. Maukkaat rytmit ja vokaalilooppi sopii hienosti mukaan. Taustalla leijuva eteerinen puhallinsoitin antaa hienoa tunnelmaa. Tälle voisi melkeinpä antaa kympin kun ottaa huomioon genren ja mikseri-asteikon. 192kbps versiota vain toivoisin.
0   +1 +2
 
Kukkonen 18.07.2004
Kivan kuuloinen kikki tuossa 0:28 alkaa. Oikein mielenkiintoinoinen ja onnistunut. Täytynee katsastaa useempikin biisi sulta... :)

Mukavasti rullaa eteenpäin. Näin alkuun tuntuu aika pitkältä tuo 6:11 pituus, mutta nyt on mennyt jo 2 min eikä tunnu vielä missään. Saas nähä miten lopussa.

Hyvin tuntuu sujuvan soundien puolesta ja rumpujen osalta muutenkin. Tämmöinen osittain epämelodinen rytmittely onkin mieleeni oikein paljon.
0   +1 +2
 
9
DjLime 13.04.2004
Rytmi pistää kyllä heti alusta lähtien lanteen heilumaan. Bassolinja tuntuu olevan hiukan täyteenoloinen. En pahemmin välitä siitä. Nuo torven soitot ei jotenkin toimi. Kuulostaa liiaan erilaiselta muuhun yleissoundiin. Soundeiltaan ihan hyvänlaatuista kokobiisi, mutta mitä lähemmäksi loppua tullaan, niin sitä enemmän uutta sälää kerääntyy tuon rytmin päälle. Meno ei ole loppupuolella enään niin menevää ja iskevää kuin tuossa alkupuolella. Hyvää jammailtavaa. Varmasti toimisi tanssilattioilla mukavasti.
0   +1 +2
 
10
Twight 10.04.2004
Jännä kappale kyllä. Kuten edellisissäkin versioissa, tässä on mielenkiintoisia soundeja. Siinä vähän ennen 3:00 alkava jakso on suosikkini, hienoa bassoraitaa. 4:16 se alkaa taas, tämä kyllä on hyvää musiikkia. Parannusehdotuksia ei tule mieleen, tämä toimii juuri tällaisenaan. Mahtava kappale kertakaikkiaan.
0   +1 +2
 
9
Dj Senheis 10.04.2004
Alussa noi percussiot muuten hyvät, mutta ne hiukan kolisevat. Niitä hiukan pienemmälle, tai delayta mukaan. Kick sitten jo potkiikin hyvin. Tuo padin tynkänen ei yhtään toimi. Spiikit hyvät, mutta breikki siinä on aika huono. SItten tulee tuo tausta liidi. Siitä pidin todella paljon. Spiikit jyrää edelleen. Sitten tuo padikin alkaa kuullostaa hyvältä. Sitten tuo "viulu" on hyvä tuossa päällimmäisenä. Sitten tulee tuossa jonkin ajan pästä tuo ihanan kuuloinen syna. Oivoi, kun kuullostaa hyvältä! Nuo resonantnoisetkin piuhuvat ylhäällä. Tunnelma katossa. Nyt tuossa tuleva breikki on hyvä. Alkaa tu "viulukin" taas. Tällä hetkellä mulla soi kajarit täysillä, ja popitan tätä. Tästä biisistä ei lopu mielenkiintokaan, ja kuuntelia pysyy hereilä, ja haluaa kuulla biisin loppuun asti. Lopussa taas tulee nuo inhottavat kolinat, joista en pitänyt, vaikka olenkin kolinan ystävä. Breikit toimivat taas. Eipä valittamista. Soundit valittu hyvin, ja toimivat keskenään (paitsi alussa yksistään kolisevat percussiot). Tää ois minusta ihan VBV kamaa. 9 1/2 tulee.
0   +1 +2