Decapitation

trisector | 13.06.2005 | Drum'n'Bass
6:32

Dystopista puukkojunkkaa maailmanlopun hengessä.

8.00   1573 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

sadomatti 29.06.2005
Taustalla pyörivä ambienssi oli toimiva elementti joka toi ihan uuden ulottuvuuden muuten aika monotoniseen jumputukseen. Myös silloin tällöin mukaan pyörähtävät äänet toimivat hyvin ja toivat vaihtelua kappaleeseen. Sovituksellisesti kappale oli rakennettu hyvin, eikä kyllästyminen tullut kuvaan heti alussa. Kappaleen pituus kuitenkin teki sen että loppua kohden kuuntelu kävi hieman raskaaksi. Tämä johtunee siitä että en ole tottunut kuuntelemaan tämän kaltaista musiikkia. Kovaa jumppaa kuitenkin.
0   +1 +2
 
PeksiM 29.06.2005
Jormahumppaa tosiaan. Päämäärätöntä mielipuolijuoksua metrin paksuisessa kuralayerissä. Mucho is nacho and macho is macho.
0   +1 +2
 
8
Ceekayed 29.06.2005
Dodii, tästä pidän. Vaihteeksi täyden kuulosta dnb:tä, kaiken diskanttisotkun keskellä. Biitti olisi kaivannut jo jotain variaatiota 2:30:n kohdilla, kun fillejäkin tulee vain noin minuutin välein. Missä kliimaksi? Puuttuu huippukohta kokonaan, luulin että se pomppaa jossain 5:30:n tienoilla mutta eipä kuulunut.
Olisin mielelläni kuullut jotain vähän kekseliäämpää, mutta perusdnb:nä toimii kyllä hyvin tämä.
0   +1 +2
 
7
Urbanrain 29.06.2005
tosta rutina-saundista tulee mieleen sellanen muutaman vuoden takainen onehitwonder kuin mr oizo tms. musatyyli on kyllä niin kaukana omasta mausta että hankalaa tätä on kommentoida. ehk jotain koukkua kaipaa. tuntuu et toi rutinaakin on erittäin epäsäännöllinen ettei siitä saa kiinni. välistä biisi välähtää voodoo peoplelta. mikä on sinällään hyvä, koska sitä on aikoinaan tullut polkattua jossain ihme kemuissa. jotain koukkua tää kyllä kaipaa että pysyis mielenkiinto yllä.
0   +1 +2
 
8
Infratuna 14.06.2005
Soundillisesti hieno suoritus. Biisi ei ikävä kyllä tuo yhtään mitään uutta vaan jauhaa sitä samaa tyyliä, jonka tekeminen olisi pitänyt lopettaa jo vuosia sitten. Todella hieno suoritus kyllä teknisesti. Kopio kamaa kyllä... Toimii varmaan loistavasti bileissä. Soundeista 12, omaperäisyydestä 4 = 8
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta