Impulse

Trace | 22.03.2003 | Club
4:08

Clubeillaan.

8.31   2035 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Teknomyssy 04.08.2003
Ohhoh!! Eihän tätä enää Dj Devilin tuotannoksi tunnistaisi :) Mistään mokista tässä biisissä en tiedä, mutta tämä yksinkertaisesti kolisee. Melodiat todella vieviä ja ne taustahuudot olivat hyviä tunnelmannostattajia. Ainoa asia mistä en oikein pitänyt oli se joku ihme puheenmölinä mikä tuli aivan biisin alussakin. Ota se poies =) Eipä tässä muuta. Pitää vielä kuunnella tuo nyt viidennenkin kerran. 9p.
0   +1 +2
 
9
Imp 12.05.2003
no jopas jotakin!ei uskois että on sun tekemä..meinaan sun alkuaikoina lähinnä devil projektin matskua ajatellen oot kehittynyt kyllä..ja käytät reasonia..huhu huh..mä en oo sitä koskaan jaksanut opetella..kyllä mä fruityssä pysyn ;) mut anyway sun parhaimmistoa ja kovaa sellaista..niin joo viel soundi puoli kusee masteroinnin ja kompuroinnin osalta..kiksu selkeämmäks ja eri äänet eri tasoihin leikkaamalla pois turhat hz
0   +1 +2
 
8
ArrestKulak 10.05.2003
no tosiaan olet saanut nyt aikaseksi tavaraa josta ei löydy vääriä soundeja ja se on hyvä ;) vähän arsesta on nuo vokaali hölinämulinat joita välillä tulee. toistaa itseään mutta on kuunneltava kyllä tosiaan. jatka samaan malliin niin alkaa näyttämään paremmalta!
0   +1 +2
 
9
Nebula_Meltdown 23.04.2003
No niin... Nyt pääsin tsekkaamaan tämän. Mielettömän iskeviä elementtejä täynnä koko biisi. Voisin periaatteessa itsekin tämän biisin soittaa, jos siihen tulisi tilaisuus. Pitää ihan ladata koneelle tämä. Melodiat on tosi iskeviä ja sounditkin hyviä. Ei masteroinnissa paljoa vikaa minun korvaani ollut. Taustaperkussiot olis vähän kovemmalla voineet olla. Sumutorvi oli aika clichée, mutta ei se haittaakaan. Kyllä tämä yhdeksän arvoinen biisi on kaikessa komeudessaan.! =)
0   +1 +2
 
9
sabine 11.04.2003
okey...ihan mielettömän uskomattoman multiglobaalisen hienoa menoo....ihan vitun hyvin iski ja aivan tajuttoman hyvät vibat tuli tästä...jeah' hyvin menee sulla niin samaa rataa poika;)
0   +1 +2
 
Taiza 08.04.2003
Kyllä huomaa selvää edistystä, kun verrataan edellisiin biiseihin. Clubi musana tämä on mielestäni jopa aika omaperäinen biisi. Hyvä!
0   +1 +2
 
9
Coaxys 05.04.2003
Kovaa mättöä! Puhdasta clubi musaa parhaimmillaan... nooh onhan tässä nyt pikku virheitä mutta en jaksa ite kirjottaa niitä kun tuolla yläpuolella ne on kerrottu kyllä kaikki mitä minä huomasin ja vähän enemmänkin. Biisissä on hyvä ilonen fiilis ja oikein menevän olonen ei kyllä tylsyyttä ollut ainakaan liiaksi se on hyvä homma! En mä kyllä tästä mitää erikoista osaa mennä sanomaan mutta lisää vaan tämmöstä! Niin ja toi yleisön huuto oli positiivista=)
0   +1 +2
 
8
Dj Ibi 29.03.2003
Jes! Ihan hyvä
0   +1 +2
 
7
corter 25.03.2003
Hmm... ei paha! Alku hieman erikoinen ja tuo stabbi ääni hieman liian kovalla ja masterointi ja mixaus muuten hieman huonosti tehty. Niitä kannattaisi harjoitella. Vocaali pois vaan, niin tulis ihan hyvä kiksutus. Oot selvästi kehittynyt reasonin käytössä. Onko käytössä jo reason 2.5? Rummut turhan hiljaisella ja basso semmonen turhan yleinen takapotku basso. Tähän myös voisi lisätä kaikenlaista efektiä ja ambient noisea+muuta taustasälää. Eli teepäs tästä hieman paranneltu versio, niin ansaitsisi kahdeksikon :)
0   +1 +2
 
Nojustse 25.03.2003
siit mun biisist et väsäsin sen aika vitun nopeesti...
et toisi sanoe se on proto-tyyppi siit biisist
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta