Ota meidät keikalle!

Arvostatko hyviä biisejä, toimivia melodioita ja kunnon kitaravallia? Haluatko löytää musiikista niin voimaa kuin herkkyyttäkin? Diggailetko energistä rokkia tyylikkäästi valituilla crossover-vaikutteilla?

Jos nyökkäsit, tilaa Fauna keikalle. Luvassa on paitsi hyviä lauluja, myös energistä soittoa ja kaiken keskellä laulaja, joka antaa aina vähintäänkin kaikkensa. Yleisö on ottanut Faunan jo lupaavasti vastaan. Ota yhteyttä.


Yhteydenotot:

Pekka Ruissalo
040 519 1996
pekka.ruissalo@uta.fi

http://www.thefauna.com
The Fauna @ facebook.com
The Fauna @ myspace.com
The Fauna @ youtube.com

Rock

Menee menojaan 01.11.2012

4:26

(San. Pekka Ruissalo, säv. Pekka Ruissalo / The Fauna, sov. Heidi Mäensivu / Matias Nummelin / Janne Rantanen / Antti Reunamo / Pekka Ruissalo)

Menee menojaan – näin biisistä tuli biisi

Helmikuu 2010, Tampere. Olen juuri muuttanut Porista Tampereelle, on menossa toinen tai kolmas viikko tamperelaisena. Asetelma on jännä ihmiselle, joka on asunut koko elämänsä yhdellä paikkakunnalla. Ihmiselle, joka on juuri lopettanut päivätyöt, jotka siinä vaiheessa elämää tuntuivat elämää suuremmilta.

Oli aika tehdä opinnot loppuun. Ja oli aika soittaa pianoa. Eräs helmikuinen...

-   0 79 kuuntelua
Rock

Mitä saimme aikaan 23.08.2011

3:27

(San. Pekka Ruissalo, säv. Pekka Ruissalo / The Fauna, sov. Pekka Montin / Matias Nummelin / Janne Rantanen / Antti Reunamo / Pekka Ruissalo)

”Mitä saimme aikaan on uusista biiseistä kaikkein tuorein tapaus. Alulle biisi tuli laitettua joulukuussa 2010. Sukulaisreissulla oli aikaa testata nurkasta löytynyttä syntikkaa, ja sieltähän sitä ääntä sitten lähti. Alkuperäinen, englanninkielinen In the night syntyi kohta tavallisella iltalenkillä koiran kanssa - lähtökohta ”nukkuessamme näytämme kaikki samalta” muuttui kokonaiseksi tekstiksi aika vauhdikkaasti....

8.33   9 2692 kuuntelua | Biisivalinta (34/11)
Rock

Ikuinen 15.08.2011

3:35

(San. Pekka Ruissalo, säv. Pekka Ruissalo / The Fauna, sov. Pekka Montin / Matias Nummelin / Janne Rantanen / Antti Reunamo / Pekka Ruissalo)

”Keväällä 2010 bändi onnistui kehittämään itselleen kiitettävän kiireen. Keikka oli edessä, mutta biisejä ei ollut riittävästi. Siispä sellaisia piti alkaa tehdä.

Biisi on myös siinä mielessä historiallinen, että kun vanha kannettavani hajosi vappupäivänä, oli tämän runko ensimmäinen joka uuden koneen avustuksella tuli tehtyä. Aivan ensimmäisessä demossa on pelkät koskettimet, laulu sekä koskettimista tuleva klikki....

9   1 260 kuuntelua
Rock

Haudalla 03.08.2011

4:51

(San. Pekka Ruissalo, säv. Pekka Ruissalo / The Fauna, sov. Pekka Montin / Matias Nummelin / Janne Rantanen / Antti Reunamo / Pekka Ruissalo)

"Viime vuoden toukokuussa olin käymässä kotipuolessa äitienpäivänä. Sunnuntaina lähdimme pienelle hautausmaalle Porin kupeeseen, josta äitini on lähtöisin. Aiemmin samana aamuna äitini kiinnitti huomiota kuolinilmoitukseen. Katsoin, että ihminen oli iältään varsin nuori, alle kaksikymmentä vuotta. Äitini tiesi kertoa tapahtuneen taustoja. Tausta kuulosti karulta, kohtuuttomalta. Noin nuoren ihmisen pitäisi vielä elää monta,...

8.28   141 655 kuuntelua
Rock

Lisää kaikkea 05.09.2011

2:32

(san. Pekka Ruissalo, säv. Pekka Ruissalo / The Fauna, sov. Pekka Montin / Matias Nummelin / Janne Rantanen / Antti Reunamo / Pekka Ruissalo)

"Biisin syntyhistoria on varmasti pisin levyllä julkaistavien biisien vertailussa. Ensimmäinen sykäys laululle annettiin joskus 1990-luvun lopulla. Silloin kaukaisessa Suomen kunnassa nuorimies istui voimansa tunnossa asfaltilla ja tuumi, että haluaa lisää kaikkea. Ei ole varmastikaan vaikeaa arvata, että ihan selväpäisestä tilasta ei ollut tässä vaiheessa kyse.
Muutama vuosi tästä ja kahdella ihan eri ihmisellä oli idea...

-   0 77 kuuntelua
Copyright-huomautus:
Kaikki materiaali Mikseri.netissä on suojattu tekijäinoikeuksilla ja kansainvälisillä sopimuksilla.
Voit kopioida tätä materiaalia ja tehdä siitä kohtuullisen määrän kopioita VAIN omaan käyttöön.
Materiaalin UUDELLEENTUOTTAMINEN, LEVITTÄMINEN ja JULKINEN ESITTÄMINEN on kielletty ilman asianosaisen henkilön lupaa.