Underwater Exotica

2:53

Ensimmäinen Fishrooster-äänitys. Hieman seesteisempää menoa jousikaiun potkiskelulla maustettuna.

9.09   1993 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Hariprasad 14.10.2006
Mainio ja tyyliuskollinen biisi, mutta on myönnettävä, että oli ton misubiisin jälkeen astetta laimeampi kokemus. Tai ei kyllä muuten, mutta nuo vähän turhan selvät shadows-viittaukset teemassa lähentelivät jo plagioinnin rajaa; siitä tuo pisteiden tipahtaminen johtuupi. No, sitähän se retro on - tai no jaa... Kuitenkin mahtavaa musaa.
0   +1 +2
 
9
allupallu 05.10.2006
Haa. Tykkäsin pääriffistä, ja "vedenloiskahdus"-efektit olivat hauskoja. Puolivälin pulputus onnistui myös hymyilyttämään, samoin kuin intron ja outron hämy meininki. Biisi kaipaisi ehkä hieman enemmän potkua, tosin kyseessä onkin vähän rauhallisempi kappale. Niin hyvin tehtyä musaa, että on pakko lahjoittaa yhdeksikkö.
0   +1 +2
 
digius 25.09.2006
No jo on jousikaiulle keksitty uusi soundimaailma. Ja vielä potkimalla, ja ollaan vedenalaisessa maailmassa, heh.
Karskihko soundimaailma ja lähes monona, niinkuin voi kuvitella tuon ajan musaa tehdyn.
Itse biisi on oivaa kamaa, pastissi suorastaan. Ventures tulee mieleen kun en tätä genreä valitettavasti paremmin tunne. Good stuff!
0   +1 +2
 
10
Purple Helmet 06.06.2006
Mahtava, rohkeasti hyödynnetty (vedenalainen) soundimaailma. Jään innolla odottamaan lisää!
0   +1 +2
 
9
jarpat 19.09.2006
Helvetin hyvä! Mä oon päässy joskus äänittään tällasta bändiä ja ne heebot tiesi miten homma hoidetaan. Tässä vois olla sama porukka kyseessä. Mut ku jos jakun täskin on vaan yks sälli, joka tän on issexeen sorvannu ja pystyyn laittanu, ni mun täytyy lähtee plokkaa jostain joku skotsa, mitä mä voin täällä nostella... Välitön fanitus! Päivän (/kuukauden?) kymppi tuli jo annettua... näitähän voi nimittäin muutella jälkeenpäinkin, ainakin ylöspäin...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta