Spanish Revolver (vanha versio)

2:10

Vanha saksofoniton versio, jääköön kuitenkin kuriositeettina tänne kummittelemaan.

8.71   1467 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
J HEINONEN 02.04.2007
Kyllä on soittoaseetkin hienosti hanskassa kaverilla .mitä piisiin tulee kyllä on ihan mukavaa kuultavaa.
0   +1 +2
 
9
rajoite 05.02.2007
Hitto tää olikin hifi :) Soitinarsenaalikin päivitetty ja kitara on saanut uuden soinnin. Näillä avuilla saa hienot sävellykset nyt sen ansaitsemansa arvon. Jotain lainattua, jotain omaa ja sitenpähän tämäkin melodiakulku päähän jää pyörimään. Lisää!
0   +1 +2
 
9
Kyl ny kuohahti kuuma veri, kopukat lähtivät laukkaan ja sombreroja hiukka oikaistiin matkan varrella, ponchot vaan lepattavat tuulessa, tai mitkä lie, Zorron viitat... Jännän pätkivä tapa viedä biisiä eteenpäin, kulki kuitenkin kalliovuorten solasta sujuvasti, hmm, missä mä olenkaan, mutta tämä on namia :) Ehdottomasti!
0   +1 +2
 
8
Jose Ramirez 01.02.2007
Tätä kuunnellessa tulee kyllä letkeä fiilis,ties kuinka monta kertaa tämä biisi on mahtanut tulla peräjälkeen uudestaan ja uudestaan mun winampissa.Tämä biisi on hyvä pistää soimaan raskaan työpäivän päätteeksi taustalle kun menee makoilee sohvalle,kuten herra Kinnas sanoi,hiekalla ja aavikolla liikutaan...tai sit nojataan sombrero päässä jossain saluunan edustalla. :)
0   +1 +2
 
9
jarpat 01.02.2007
Instumentaaleille saattaa olla hankalaa joskus keksiä "osuvaa" nimeä. Minusta tämä oli hyvä. Nimi siis. Jos ei spanish niin ainakin mexican, mutta ne nyt on tietyssä mielessä niin lähellä toisiaan. Juu, oikein osuva nimi ja todella hieno biisi. Vaimea trumpetti tuossa taustalla vielä olisi ollut oiva lisä. Hieno homma kuitenkin. Tykkäsin oikein kovasti. About ysi puolta.
0   +1 +2
 
8
Hra. Kinnas 01.02.2007
Tuli aika samankaltaiset vibat kuin tuossa Cactuslaulun kohdalla. Hiekalla ja aavikolla liikutaan edelleen. Hyvää matskua.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta