Passing The Same Cactus For The Third Time

2:10

Raakamiksaus tuoreesta lännenlaulusta. Vaihtunee valmiimpaan versioon joskus tulevaisuudessa.
Tapahtumarikkaudeltaan tarkoituksellisesti samaa tasoa aavikolle eksymisen kanssa.

9.14   1268 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

markot 28.09.2007
Hyvin on mietitty asiat loppuun tässä, eikä ole yhtään sellaista "mitä tähän soittaisi" kohtaa. Tämä biisi todellakin laahaa eteenpäin todella hitaasti, mutta jykevästi. Lopussa tuo huuliharppu kruunaa onnistuneen kokonaisuuden kaikessa loistossaan.

Tästä tulee vahvasti Kaarle Viikatteen alkuakojen biisit mieleen, eikä se ole lainkaan huono asia.
0   +1 +2
 
9
korpikorppi 26.10.2006
Apassit saattavat väijyä Kalkkarokäärme-kanjonin liepeillä. Nyt joutuin
matkaan, meidän on ehdittävä illaksi solaan, niin olemme turvassa.
0   +1 +2
 
10
Hra. Kinnas 26.10.2006
Voi mitä mainioutta. Hyvin visuaalinen laulu ehdottomasti. Tekipä mieli tarttua revolveriin ja lähteä hiekkalaatikolle kovistelemaan. Onko aakoo78 mahdollisesti kuullut sellaisesta orkesterista kuin Secret Chiefs 3? Hyvin samanhenkistä musisointia. Voi hitsin hitsi. Kaiketi sitä täytyy oikein faniutua.
0   +1 +2
 
JamesMercy 25.10.2006
Mukava veto löytyi täältäkin. Kitara kuljettelee oikein passelisti, eeppisissä tunnelmissa villin lännen läpihän tässä matkataan. Riisuttu tyyli toimii hienosti, vaikka joku ylimääräinen elementti ei olisi pidemmän päälle haitannutkaan. Ihan kelpo lisää tuosta huuliharpustakin tulee. Parissa kohdassa kaikuu korvaan ikävästi joitain mikin vuotoja, mutta muuten on miksauskin maistuva. Kelpo esitys.
0   +1 +2
 
Purple Helmet 25.10.2006
Kyllä, soundtrack on juuri oikea genre tälle kappaleelle. Tämähän suorastaan huutaa päästä jonkin sorakuopassa kengännauhabudjetilla kuvatun westernin taustalle (tämä on siis kehu). Hiekka narskuu hampaissa ja hiki valuu silmiin kun tätä kuuntelee. Huuliharppua käytetty juuri sopivan säästeliäästi, ja pituutta on juuri sen verran, että on pakko kuunnella uudestaan.
0   +1 +2
 
9
jarpat 25.10.2006
Genrevalintana soundtrack ylipäätään on tavallaan aika erikoinen, kun niin monen lajityypin genret saitilta vielä totaalisesti puuttuvat, mutta tämän kipaleen kohdalla soundtrack kyllä "osuu ja uppoaa". Arvostelun kannalta soundtrack on hankala, koska kuten tässäkin voisi selkeästi olla hieman enemmän musiikillista menoa, mutta sitten taas visuaalisena kokonaisuutena asia on kokonaan eri. (kylläpä tulee vaikeasti ymmärrettävää tekstiä) Mutta siis ihan kelpo ralli, pitäisi vaan nähdä se raina myös. Sitä yritin sanoa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta