The Pope Is Popeye

teknokonnektion | 30.03.2008 | Techno
7:13

niin että jejje

7.50   653 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Stocco 06.04.2008
Jos Ross Noble tekis musaa ni se olis tällästä. Tosin ei nöin hyvää mut sama juoni. Otetaan ihan ihme mestasta yht'äkkiä joku hemmetin 90-luvun alun megasuosikki Kippari Kalle ja tungetaan se jotenki kummasti nykysuomiteknomaailmaan ja sit renkataan juttuja ees taas mut välillä on vaan sitä menevää monoo. Jos ottas 10s klipin ni kaikki luulis et on ammattilaisen tekemää. Mut eipä ne ammatilaisetkaan parempaa tee :)
0   +1 +2
 
Mika Björklund 30.03.2008
Tarvis enempi funkki vääntö.

Muutenhan tää toimiikin! Ehkä.

Jaa, vasta puolessavälissä lähti kunnolla vetämään. Jotain resokurnutusta sekaan olisi voinut vielä heittää. Ja pinaattia. Tästä puuttuu se pinaatti! Popeye on, mutta pinaatti puuttuu, ei tule loppurysähdystä niinku Jyskyn alennusmyynneissä.

Mutta mukavapa tätä on näin sunnuntai-ilalla kuunnella, että mukava juttu. En maanantaina kuuntelisi, mutta näin sunnuntaina ihan jees. Jumii.
0   +1 +2
 
7
dbgirl 30.03.2008
Tuo radiojuttu on erittäin hyvä idea! :)

Jotenkin kuiva ja viileä soundi, en pidä siitä. Biisi ei jää mieleen, ei koukkuja. Teknisesti tämä on kuitenkin kaiketi hyvä.

Hauska nimi :)
0   +1 +2
 
MKDELTA 10.04.2008
mukavan haitsukasta helikopterisoundia. jotain tech house menoa. Emmie tiiä. meloddia on hölmöhkö ja etenkin loppupuolella tuo mieleen jonkun ysärin tanssipopin. raisumpi remiksail jostain tanssihitistä yön pimeille tunneille. ns. kovat kundit menevät joraamaan essopäissään ja pissiksiä hirvittää kun on niin kova basari ._. sit noi ihme reversail sanmplet. onks tää jotain postmodernia teknoa. vähän sellanen kollaasipersemeininki, ehkä. ehkä olisi voinut lollien vuoksia loopata tota homma ja leikellä. olis ollut melkeen chemucal brothers meno! ainakin sillä dig your own hole albumil on pari teknohtavaa jumputusbiisiä. niin ja sit se ois ollut vähän kanssa ku ranskatalon ärsyttävän filtteröityne jazzsamplelitinälooppeinen. mmm joo. Ihan jees. jos toi tilutus olis ollut jotain kovanaamaista teknochordipumppausta niin tai olis ollut suorastaan loistava!
0   +1 +2