Shake To Shape

teknokonnektion | 09.08.2008 | Techno
4:31

Tampatkaa, olkaa niin hyvät. Inspiraatiota on "jonkun verran" tullut Legoweltin Disco Rout-biisistä.

Huom! Biisistä on video YouTubessa! http://www.youtube.com...

8.50   640 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

JM 27.09.2008
Tuo reverbin ylisäätäminen toimii kyllä kun saundeissa on muutenkin tolalsta kasari-naivismia hieman. Hyvä että on myös narinabassoa. Aika dänseä menoa, mutta erittäin tunnistettavaa sun saundiksi. Tarttuva melodia mutta hieman enemmän vaihtoa ois olla.
0   +1 +2
 
7
dbgirl 18.08.2008
Kuulostaa hiukan lelumaiselta, en tiedä onko se hyvä vai ei. Mutta ainakin se toimii ja sehän on se pääasia, eikö? :)

Yksinkertainen ja päähänjäävä melodianpoikanen. Tuntuu kuin haluaisi lentää korkeuksissa mutta ei ihan heti pääse lentoon, siivet laahaavat hiukan maata. Mutta kuitenkin lentää hiukan maanpinnan yläpuolella. Annan tälle kanalle plussaa kovasta yrityksestä ^^ (<- nuo merkitsee ihkuttamista tms. eikä siipiä ^^)

(Mitä hittoo mää taas kirjotan... en oo ees ottanu mitään! :D)
0   +1 +2
 
10
MKDELTA 09.08.2008
On tää kovaa monotusta. Vaikutetteet Leegomaailman rallista kyl huomaa, mut ei oo liian suora pastissi. Noi huilumaiset jutut on aika jännät. Lopussa tuntuu että nuo reverbijutut menee ehkä hieman yli omaan makuuni, mut eos. on tää kova. On se kova. On se kova.
0   +1 +2
 
10
MKDELTA 07.07.2009
pakka antaa tälle 10 koska tää on ehkä varmaan sun paras biisi ja noi muut ei arvosta hyviä asioita. jos tää ois tullu k-metän x-rust stagen hollanti-elektro/"homodisko" setissä olisin mennyt ihan vitun pähkinöiksi.
0   +1 +2
 
Humaloidi 27.08.2008
Hmnii joo en vielä kunnon kommenttia ole tästä laittanut... saa muistutella, koska minulla on paha tapa unohtaa laittaa sitä kommenttia.
Ja asiaan... Mukavan pumppaava rytmitys biisissä ja se myös puskee eteenpäin voimalla. Soundimaailma on varsin mukavan kuuloinen ja jotenkin sellainen, että voisin kuvitella Eric Prydzin, tai mikälie kukalie olikaan, katselevan naisten aerobicia samalla, kun itse ainoana miehenä yrittää hieman käsiään mukana heilutella.
Loppua kohden kuitenkin tuo toisto alkaa hieman häiritsemään. Joo, sitä se aito tekno on, mutta ehkä joitain hienovaraisia variaatiota voisi välillä viljellä sinne tänne. Puhun nyt siis esimerkiksi yhden nuotin vaihtamisesta leadissa tai yhden virveliniskun/clapin/läiskäyksen lisäämisestä johonkin.
Ei tuo kuitenkaan mikään iso vika ole, jos vika laisinkaan, biisihän kokonaisuudessaan on varsin maukas tekele.
0   +1 +2