Riders of Distortion

teknokonnektion | 29.06.2007 | Techno
5:45

kuinka särö kesytetään

7.00   364 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
dbgirl 22.11.2007
Tuo etäinen kalina (mikä onkaan) on kivan kuuloinen mutta tuo jytke on karmeaa. Tunkkainen. Tuo syntikka tai mikä lieneekään joka on päällä on kiva. "Laulu" on hirvittävä. Mutta kun tarpeeksi kuuntelee, siihen tottuu ja alkaa jotenkin tajuamaan mitä olet hakenut tällä takaa.
0   +1 +2
 
Hei täähän toimii. Kiva tollanen elektrompi zaundi tossa zynassa. Mukavasti rahisee ja tuhisee nuo haikat ja loopit. Sanotko sä tossa ite, että hihi? hi hi he? Mitä kummaa? :D jiglipaaf? hihijaaa? MITÄ!? :D

SEKOON!
0   +1 +2
 
Mika Björklund 01.07.2007
Tzzz. ROBOTIK. Yllättävän raskas, jotenkin kuulostaa siltä että hihatti tulee vähän perässä niin tulee sellainen analogiydinfunkki-fiilis. Helvetin hienoa, tätä jaksaisi tanssia vaikka tämä kuulostaakin jonkun olemattoman toimintapelin taustamusiikilta.

Julmaa on tämä, alusta asti vaan rytistellään armottomasti ja kuitenkin tässä on mekaanista groovea, ei sellaista aitoa ja hyvää vaan sellaista tunnetta, että nyt robotit tanssii. Johtuisikohan noista italo/synthpop tyylisistä snarefilleistä ja kevyistä melodisista mausteista?
0   +1 +2
 
MKDELTA 01.08.2007
Kuulostaa siltä kuin jos Bigod20 (acid house-EBM crossover) ja Esplendor Geometrico (rytminoisea) olisivat laittaneet pystyyn yhteisprojektin. Toi syntsa kuulostaa aika paljon samanlaiselta ku Bigodin America biisin syntsalinja, melkein odotin että millon se AMERICAAAA!!!!!! huuto alkaa, ja tosta ihme hihihaa-jutusta tulee mieleen EG:n ajoittainen kollaasiperseily. Aika hämmentävä mielleyhtymä loppujen lopuksi mutta minkäs sille voi, etenkin kun tämä poikkeaa aika paljon noista sun muista teknolauluista. Tykkään ihan vatusti. Munakkaat potkut ja herkulliset kalistelut. Jos tässä olisi ollut hieman hiotummat soundit niin tämä olisi legendakamaa. Noh, tykkään tästä nytkin todella paljon. Häröä settiä. Tällästä lisää!! \o/
0   +1 +2