Plasma

teknokonnektion | 01.10.2007 | Schranz
2:31

Säröhyökkäystä taasen. Tämmöinen pieni kiva säröstelynami.

9.00   743 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

9
TomyS 24.02.2008
Plasma! Fire! Huh, millä menolla lähdetään heti alkuun. Tykkään noista rumpukaiuista! Tässä on hyvin tehdyt rytmit, kuulostaa ihan joltakin teollisuuskoneelta. Heh, yhdessä kohtaa rattaisiin meni joku roska väliin, kun alkoi kilkattamaan. Ei se toimintaa estä. Jumaliste että on siisti basso tässä!! Feidaa piiloon vähän turhan aikaisin tosin, mutta sitten kun se heittäytyy sieltä takaisin.. Uh oh, megatiukka!!! Tässä on nyt kyllä joku punaisena hehkuva halli, jossa robotit nykii kuin viimeistä päivää. Mieletön rytmi pauhaa. Harmi kun tuo kohta ei kauaa kestänyt. Olet tosi hyvä kikkailemaan näiden efektien kanssa, tekee kappaleesta kuin kappaleesta aina vähän mielenkiintoisemman. 1:20 kohdassa on hauska juttu, kun siinä kuuluu se pieni riipaisu joka kuulostaa ihan siltä että sen ei kuuluisi olla siinä. Mutta ovelasti tehty jos on tarkoituksella, se jotenkin sopii siihen. Tykkään tästä, ihan kuulostaa että tekijällä on homma hallussa. Aika lyhyt kappale, ja ehkä olisi voinut piristää joillain puhesampleilla ym. mutta mitä noista kun kerta kone jytkyy ilmankin!
0   +1 +2
 
dbgirl 18.11.2007
En ole tälläisestä genrestä ikinä kuullutkaan :o Tarkoituksena on ilmeisesti olla hyvin täynnä kaikkea noisen tapaisesti? Ei mitään hajuakaan miten tälläista pitäisi kommentoida... mutta sen sanon että hypnoottista meininkiä oli.
0   +1 +2
 
MKDELTA 01.10.2007
Tää alkaa oleen jo suht tiukak, mut sais olla vaikka 4x pitempi. :) Jostain syystä lopusta tulee mieleen yksi Dom & Rolandin biisi.
0   +1 +2
 
Ihan liikaa reverbiä.
0   +1 +2
 
10
GxBx 22.12.2007
ui ku o tiuka! joskus ladannu tän ja tuli vaa playlistil vastaa ja pitää kyl sanoo et aika tiuka on meininki! säröö on sillai sopivasti ja tällai, mut korkeet taajuudet älytty jättää veke. vähä lyhyekshä tää jää mut tuleepaa kuuntelu kertoja :D
0   +1 +2