Juuson Gambinakäyttöinen Traktori

teknokonnektion | 15.07.2007 | Electronic
4:28

Kappale jonka aiheena on tyyppi joka JM:nä tunnetaan. Ei niin erityisen vakavaa meininkiä. :D

9.00   413 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
dbgirl 22.11.2007
Jännä. Synkkä mutta jokin positiivinen väre tässä samalla. Hyvä, kiero melodia joka on yksinkertainen mutta jossa samalla tarpeeksi eri kerroksia ja yksityiskohtia ettei ole monotoninen. Mutta tuon "puheen" olisi voinut poistaa tuosta, tulee mieleen maukuva kissa joka on aineissa :)
0   +1 +2
 
MKDELTA 20.07.2007
Onpas veikeä kappale. Tuo lehmänkellitikitys on musta oikein kivaa. Synat on hyvin teknoa (tai ainakin hyvin accentia). Lopun matalataajuusoskilzaattorivonkuna on melko kaaottisen oloista, varmaan on tiettyä JM8k-maisuutta haettu mutta ehkä joku hieman hallitumpi vonkuna olisi ollut parempi. Veikeä biisi.
0   +1 +2
 
Mika Björklund 16.07.2007
Tykkään tästä, infiltration-meininki. Agenttielektroa. Mitä lie salaisia asiakirjoja löytyy traktorista. KGB ajaa ladalla takaa. Hienosti vaihtelevaisuutta, loppua kohden vaan kieroontuu. Accent- (vai pitäisikö sanoa AGENT hohoo!) tuotantoa kekseliäisimmillään.

Armotonta menoa.
0   +1 +2
 
JM 15.07.2007
Ihan hauskoja saundeja, mutta ainakin cowbellin tms. tikityksen käyttäminen melodiajuttuna ei ole oikein toimivan kuuloista. Melodisuus häiritsee vähän, jotenkin nuo melodiat säästeliäämmin esitettynä voisi toimia paremmin. Onkos tuolla traktorilla jotain käynnistysvaikeuksia kun siitä lähtee tuolalinen ääni? Puolivälin jälkeen lähtee laukkaamaan hauskemmin ja lfo-vinguttelu toimii.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat