Jännittävää Päivää Herra Kummitus

teknokonnektion | 10.09.2007 | Electronic
3:23

Hyvin, sanoisinko, erilaista taas vanhempaan tuotantoon verrattuna. Jokin tässä mättää kun en ihan kuule hittibiisiä tätä kuunnellessa. Mutta sitten taas toisaalta jokin tässä on niin jännän kivaa että piti silti laittaa tänne.

8.50   457 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Dexteri 16.05.2009
Onhan biisillä nimi joka ei jätä enää mielikuvitukselle rajoja, tosi hauskaa tämä oli;D Hyvää päivää toivottaa allekirjoittanut.
0   +1 +2
 
accent 20.11.2007
^tuohon sanoisin, että yritin hakea semmoista "hyvällä tavalla" häiritsevää kontrastia tässä. Että on niinkuin iloinen pimputtelu synkässä taustassa. Meni vähän metsään kun tuli vähän väärällä tavalla häiritsevä.
0   +1 +2
 
7
dbgirl 18.11.2007
Hyvä tuo jysäys-ääni, mutta ääh! tuota ääntä joka laittaa korvat lukkoon. Se on hyvä kikka mutta onneksi et käyttänyt sitä pitkään, katselin juuri toissapäivänä leffan jossa oli varmaan parin minuutin pätkä jossa kävi niin. Se oli aika ilkeää. Ja tuo "pikkukakkosmelodia" (lainaten edellistä kommentoijaa) on todellakin eih. Olisit voinut käyttää tässä biisissä jotain tummempaa sävyä.
0   +1 +2
 
MKDELTA 10.09.2007
Eih, pikkukakkosmelodia. Mut muuten äänimaailma on kyllä suht uniikki ja nuo kolinat ja kummitusäänet on kivoja. Ite asiassa tuo metallinen jyrähdys kuulostaa aika paljon joltain FM-pianolta :D. No ok, on tuo melodia ihan kiva mut aika NIF fiilis siitä tulee. Ja tästä nimestä kanssa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat