Erikoinen saunareissu

teknokonnektion | 29.06.2006 | Monotrack
3:45

Saunareissusta kehkeytyy vähän tavallista erikoisempi. Sisältää mm. armotonta löylynheittoa ja vihtomista. (Vanha biisi, Skillzator-ajalta)

8.00   518 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

*reps*
0   +1 +2
 
8
JM 01.07.2006
eiku hei, kerranki sauna ja tekno on saatettu yhteen! ja vielä kohtuullisen hyvin. teknobiisinä varsinkin saundeiltaan vähän valjua, mutta saunimosista isoa plussaa. Ja totta, hymyilytti heti alusta. Hillittömäks menee saunominen kun tuo synasaundi tulee mukaan.
0   +1 +2
 
Kalaforn 30.06.2006
Ei tuo HC-basari oikein istu tähän, ainakin näin alkuun - olisi se voinut myöhemminkin liittyä saunan iloihin, mutta eih... kylmään saunaan vaan ja järveen. :( Noh, onneksi saunominen ei pääty kylmästi, vaan kehitystä tapahtuu todella kuumaan tahtiin, välissä pientä taukoakin, suihku odottaa ja taas lisää löylyä. Ikävän lyhyeksi saunominen tosin jäi, suihkutaukojakaan ollut kuin muutama... pidempää versiota kehiin ja sassiin.
0   +1 +2
 
e2 30.06.2006
Mitä?? Vastomista ja armoton hc-kicki! Johan on jo experimentaalia. Yllättävän raastavat soundit paitsi tuo melkeen lelumaisen kuulonen (se ei ole aina huono asia) pimputus. On kyllä erikoinen saunareissu :D Emmä tästä oikee osaakaa sen enempää sanoa. Omalaatuista ainakin.
0   +1 +2