DeeCee

teknokonnektion | 06.01.2009 | Techno
4:30

huu? aika jännä

8.25   586 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Raep-FIN 06.01.2009
Saundit ovat sinällään erittäin asialliset, mutta en tykkää ton melodian kierrosta, liian "inkkarimainen". Ja perkussiot vahvistavat vaikutelmaa, vaikka ovat rytmikkäät ja nopeuttavat biisiä. Viutn hyvää jumitamppaamista, vaihteluakin löytyy sopivan paljon. Tämä on kuin maukas kakku, joka ei lässähdä.
0   +1 +2
 
Pidän tämänkaltaisesta äänimaalailusta ja äänimaisemista.
Joskus simppelitkin muodot ovat mallikkaita ja sitähän tämä biisi on.

Kuten dbgirl tuossa manitseekin biisi vaikuttaa aluksi kuivalta, mutta se ei ole sitä lainkaan. sanoisin, että maukkaan metallinen sointi on se herkuin juttu tässä biisissä. Ihan tyylikästä porskuttelua on, ehkä pituudesta olisin napsaissut hitusen, siis typistänyt joitakin vaiheita, joissa tasapaksuisuus lyö liikaa kuuntelunautinnon täysimääräisyydelle.

Nautinnollista kuunneltavaa!
0   +1 +2
 
8
dbgirl 06.01.2009
Aavistuksen kuiva saundi, kuin juuri lämpimästä heränneen huulet (joka on nukkunut osin suu auki). Tasapaksu kunnes päästiin kohtaan jossa mennään alhaalle ja ylös ja alhaalle, sen jälkeen tahti paranee ja kuivuus ei enää vaivaa suuta. Parani toisella kuuntelulla, ei kuulostanut enää kuivalta. Ehkä se olinkin minä jolla oli kuiva suu. Minimalismi toimii. Jotain hiukan omaperäisempää olisin kaivannut, numero olisi noussut. Mutta ehkä parempi näin että sulle ei nouse päähän. Tasavirtaako nimi tarkoittaa? Se kuvastaa hyvin biisin luonnetta, tasainen ja varma meno. Ja sähköinen.
0   +1 +2
 
Humaloidi 06.01.2009
Huu... mielenkiintoinen biisi.
Draivia löytyy ja biisi pumppaa varsin mukavasti. Toimii varsin hyvin näin aamulla juuri heräämisen jälkeen ja flunssaisena jumittaessa. Loppupuolella olisi mielenkiintoista kuulla ehkäpä lisäyksenä jotain Bongo/Conga/Djembe -rumpuosastoa.
0   +1 +2
 
9
TomyS 15.06.2009
Nyt on kyseessä aivan loistava kappale technoksi, jopa minä tykkään. Heti lähdetään varsin hypnoottisella melodialla liikkeelle, uujee-dagadagaduu! Jeah, oikea jytäbasari muuten. Instrumentit on laitettu jotenkin niin iskevän nykivää kuviota vetäviksi. Välistä kuulostaa ihan kuin soittimet hokisi: "silmä, silmä, silmä.." Hahaa. :P Ihan tykki tuo taustalta nouseva ääni joka tulee kahden minuutin paikkeilla mukaan, vähän kuin tässä ajettaisiin kilpaa ja siinä kohdassa aina ohitetaan joku. Ja ridemylly toimii taas! Kappaleesta tulee hyvä mieli, tää on hauska!
0   +1 +2