bold300

teknokonnektion | 21.06.2007 | Techno
8:14

tykkään tästä ihan sikana... tykkää sinäkin

9.67   606 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Nuke 31.12.2013
Nyt irtoaa kymppiä :) Instrumentit ovat sopivasti irrallaan, mutta ikäänkuin toistensa "sylissä" antaen toisilleen tukea. Aivan karvan verran olisin etsinyt muunlaisia muunnoksia "chicago"-synalle, joka vahvana ja syvänä taustalla tykyttää. Kiksu on tiheärakenteihinen ja syvä, kuten kuuluukin. Robottinarina toi hyvää syvyyttä rakenteeseen. Yli puolen välin mentäessä kuvioon tulevat urut tuovat hyvää vaihtelua pitkään kappaleeseen ja sustainia säätelemällä on sihenkin löydetty muutosta :)
0   +1 +2
 
10
dbgirl 22.11.2007
Hyvä tuo alku, syvää aallonpohjalla oleskelua pinnalle pyrkien. Tämä oikeasti kuulostaa syvältä sekä musiikillisesti että filosofillisesti, tulee tunne kuin olisit selittämässä jotain syvällisiä juttuja. Mutta kyllä on turhan toistava. Jotain pikkuisia juttuja mukaan maltilla. Tätä olisi mukava tanssia nousuhumalassa (siis mikäli tanssisin), ihan kuin tämä ei loppuisi ikinä (positiivisessa mielessä). Hypnoottisen oloinen. Tämä jää koneelle.
0   +1 +2
 
e2 01.07.2007
Ensireaktio biisin kuuntelun alussa oli: "vitja, must tuntuu et aloin diggaa teknosta". Hyvät soundit oli ja miellyttävä fiilis. Sitten kappaleen puolenvälin paikkeilla jumittavuus alkoi vähän tympimään, joten breikdaun tuli tarpeeseen. Synakuvion variointi oli myös hyvä homma, muuten en olisi varmaan enempää jaksanutkaan kuunnella.

Loppujenlopuksi: vieläkin vähän jotenkin turhan junnaavaa mun makuun. En oikein vieläkään ole teknon syvimpään olemukseen päässyt sisään, mutta lähensi kyllä orastavaa ystävyyttäni teknoon, joten kai tää aika onnistunut kappale on.
0   +1 +2
 
MKDELTA 21.06.2007
Jännä kappale. Syna on tosi tekno. Tai ainakin tosi accent. Toi ihme "äää"-narina-rutina ääni on hieno. Tästä tulee sellanen fiilis että sadat ihmiset nytkyy huumepäisään pimeällä klubilla. Tässä olisi ehkä voinut kokeilla että haitsut ja kikit ei soi yhtä aikaa, niinkuin nooo hmmm...eikös LFO:n nimikkobiisissa ollut sillä tavalla? No joo, joku pikku extra kikkailu (mitä voisin laittaa omin biiseihini jos tekovaiheessa tajuaisin) olisi ehkä ollut kivaa, mutta tämä on hyvä kyllä nytkin. Loppupuolen synatus kuulllosti aluksi vähän oudolta mutta hyvähän tämä on loppujen lopuksi. Enpä nyt oikein muuta keksi.
0   +1 +2
 
9
To1 24.06.2007
Uuh, kylläpäs on maukas meno tässä kipaleessa. Tasaista heilumis jumitus musiikkia suoraan klubille. Mahtava biisi. Täytyy sanoa että toimii kyllä. Teknisessä puolessa mitään eritysempää valitettavaa löydy. Ehkä haitsut hieman liian kovalla. Menipä mun mikseri listalle muiden jumitushittien joukkoon :)
0   +1 +2
 
accent 25.06.2007
kannattaa se remiksikin kuunnella, se o tiukempi!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta