bold300 (sanmal's subtle remix)

teknokonnektion | 18.07.2007 | Deep Techno
6:43

sanmal määrää! Jepu *remiksail* *minimaalinitkuil*

0.00   450 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

MKDELTA 21.07.2007
Melkoisen appelsiinimainen...eikun siis sanmalmainen tekele, rytmiikakin on erittäin samanlainen kuin jossain sanmaleen biisissä minkä kuuntelin. Miellyttävä kappale yölliseen fiilistelyyn, tipetitapetiperkussio olisi voinutolla ehkä ihan aavistuksen lähempänä alkuperäistä biisiä mielestäni, mutta tämä on ihan puhdas makukysymys. Alkupuolella on kaikenlaista pientä kikkaa ja loppupuoli on melkoisen monoa, näyttää olevan Jepun tyyli. Loppupuolella alkuperäisperkussiot näyttävät (siis kuuluvat?) tulevan mukaan myös. Onkohan tätä ihan viisasti arvioidan lievessä humalatilassa? Tykkään.
0   +1 +2
 
Mika Björklund 19.07.2007
Hienovaraista, joo. Ensimmäinen puolikas on vahvempi, varsinkin alku. Neljännen minuutin jälkeen voi vaikka painaa stoppia ja pistää uudestaan alusta, loppu ei ole hyvä (kuulostaa joltain syntikkademolta tuo lisäily). Ehkä siellä bassopuolella tosiaan on epätasaista, pistää tutisemaan vaikka pieni raakuus on ihan jees. Tai sitten kuvittelen, kun sanoit. Parhautta on 0:31 kohdilla tapahtuva hienovaraisuus ja 2:54 reverse melodiaparhaus.
0   +1 +2
 
accent 18.07.2007
Hmm... vieläköhän tulee monta remiksiä tästä... mutta joo, tämä on tähänastinen suosikkini, napsuttelut on rakennettu just eikä melkeen niinkuin pitääkin. Mukavan pehmeä, tunnelmallinen. Eli aivan saakelin tiukka.
0   +1 +2