Aika hienoa vai mitä

5:24

Tiluliluelektro.

(Äh, HIENO EP oli taas niitä juttuja mitkä eivät olisi koskaan tulleet valmiiksi. Joten nimesin tämän Hieno ykkösen uudestaan.)

9.25   518 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
dbgirl 18.11.2007
Hitsi, tää kuulostaa ihan joltain Depeche Modelta! Hyvä melodia ja pidän tämän synkkyydestä. Turmelevan viehko ja tyylikäs. Romanttisrappiollinen. Ei tämä ole "aikas hieno", tämä on upea! Ostaisin. Tällaista lisää.
0   +1 +2
 
9
TomyS 24.08.2007
Todella menevällä bassolinjalla lähdetään, hienot rytmit taas. Yllätyin oikein kuinka hyvä melodia sitten tuli! Hieno myös tuo tuulelta kuulostava soitin. Aika leipomista, mutta kyllä mä mukana pysyn. Kappale vie hyvin mukanaan, 3 minuuttia jo mennyt ja vastahan aloitin. 3:18 kohdilla tehty vaihto oli jo TODELLA tyylikäs. Tämä toinenkin melodia toimii hyvin. Jes, hyvin loppui. Vaikkei ehkä ihan naps mun tyyliäni, niin silti tykkään paljon. Mitä nyt olen kappaleitasi ehtinyt kuunnella, niin tämä on kyllä parhaimpia! Ei muuta kuin jalalla polkemaan.
0   +1 +2
 
Paska haikka.
0   +1 +2
 
MKDELTA 23.08.2007
Miksi mulle tulee alusta mieleen 2Unlimited...

Mjoo.

Menobiisi, munakkaimmilla soundeilla tämä potkisi persettä niin että paskoisin seuraavan viikon kenkiä. Tilutukset on kyllä kivat, ja sitten noi lasiset äänet.

Olet tainnut ruuvailla sitä yhtä Fruityn synan patchia mitä itsen käytän kanssa todella usein. :D Ainakin on todella tutun kuulonen. Sanonpahan muuten että biisi tuntuu toimivan helvetin hyvin harmonisesti mikä on joskus ollut hienoinen ongelma sun biiseissä. Siis että ne synaosioit ei oikein natsaa 100%. Mutta tässä ne natsaa. Hienon hienot naksutukset on kivoja. Tylsäkään ei tule.

Tykkään erittäin paljon.

Soundeista puuttuu se massiivisuus ja eeppisyys mikä kaupallisimmissa ralleissa on. En tiedä että haluatko edes sitä, mutta tuntuu että tämä toimisi jos olisi. Eli siis seuraavaksi soundien hiomista? Jos vaan haluat. Itsehän en osaa tähän mitään neuvoja antaa, käsi kun olen. Nyt tää on kuitenkin jotenkin vaatimaton.

Mut hieno. Hieno1.
0   +1 +2
 
8
Chadonna 23.08.2007
tilulilutilulilu :) Näin se menee. Antaa odottaa itseään. Ja sitten se odotus.. hmm.. Palkitaanko? Ei ihan. Mutta onhan tuossa kiva melodia ja toimii kaikki. Minun makuun vähän liian vähän eri soittimia kehissä. Kuitenkin vaihtelevuutta löytyy ja näin. Hieno, muttei kuitenkaan niin hieno. Puhdas soundi kuitenkin, ja sehän siinä on tärkeintä, että on nami soundeja.
0   +1 +2
 
Stocco 23.08.2007
Herutit Chadonnan kommentoimaan ja sit saat siltä tällä träkillä. Salee! Tää on pano musaa. Siks en oikein tykkääkään täst. Tämöttist electroo. Mut hienoo et on hienoo :)Täs on muuten melodia jos et oo sattunu kuulee. Aika toimivaon se osuus tästä. Joo tilulii. Tiukempaan taustaan vaan tää.
0   +1 +2