Child Is Born

5:38

(c) 2004 Teemu Vehkala: All arrangements, Electric Piano, Keyboards, Yamaha HS8 flugehorn

9.80   2831 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
bize 16.07.2004
Tämä biisi muutti taas kertaalleen käsitystäni "synajazzista".. Ei todellakaan sellaista hengetöntä kvantisoitua kakkaa, jollaiseen useimmiten törmää. Synaflyygelitorvessa yhdistyy mukavasti sellainen kosketinsoitinfraseeraus ja lämmin kasarihenki. Fuusiota tää on kyllä enemmän mun näkökulmasta, kun on vielä kokonaan koskettimilla vedetty.. Siis käsittääkseni? Ei ollut ainakaan mitään erityistä mainintaa oikeasta setistä. Ne vähät rumpuhissuttelut mitä siellä taustalla oli sihisemässä, oli sen verran aidon kuuloisia etten osaa sanoa oliko kyseessä oikeat kannut vai syna.

Mutta itse biisiin takaisin. Pidin paljon lead-soundin rennosta laid back -svengistä ja sointukulku oli mukavan looginen; yksittäisten elementtien seuraamisen unohti pian ja se laskettakoon hyvän biisin merkiksi. Osat vaihtuivat loogisesti eikä mikään häirinnyt korvaa. Ehkäpä orgaanisinta kuulemaani synamusiikkia ikinä, tosin en voi itseäni tämäntyyppisen musiikin suurkuluttajaksi luokitella.
0   +1 +2
 
9
makes69 16.07.2004
Hienoa musaa rauhallista maalailee hienoja värejä tuo soolo. Tee koveri Mles Davisin Mystery -biisistä. Se olisi hauska kuulla. Ei mitenkään perinteinen juttu. Tämä on silti hienoo musiikkia jota oppii arvostamaan tämmönen rokki-äijä kanssa kun tajuaa jutun juonen. Mestari ainesta.
0   +1 +2
 
10
Teemujazz 07.07.2004
Yamha Electone HS8 Flugehorn on Yamaha Electone HS8 Electone syntsan flugehorn soundi :) Tää oli vaan pieni läppä. En mä itse osaisi soittaa flugehornia mutta pystyn kyllä laittamaan siihen jonkun virtuoosimaisen torven soittajan kuten "Visa Haarala". Ajan kanssa tämmöinenkin äänitys järjestyy vielä:)
0   +1 +2
 
10
Teemu, mä olen sanonut tän jo aikaisemminkin. Mikset sä käytä oikeata flügelitorvea kun sun selostuksessakin lukee. Itse soolo on ihan hyvä muta mä en pidä tosta pakkoivibraatiosta joka tulee sun Yamahastasi. Siispä soita soolot kunolla ja oikeilla instrumenteilla! Ja soita enemmän pianoa sillä siinä sä olet parhaimmillasi!

0   +1 +2
 
10
roppanen 07.07.2004
Jees tää kuuluu siihen musiikki ryhmään mitä en yleensä kuuntele, mutta kyllä oli ilo kuunnella oikeeta soittamista!Wau! Kymppi taululle ja eiku fanilistaan muitten joukoks! Pitää ehdottomasti kuunnella lisää.
0   +1 +2
 
EMS-Project 05.07.2004
Tämän toimii hienosti. Tuo saksantorvisoundi (tms) soi hyvin ja uskottavasti. ja basso sykkii subbarissa hienosti. Ja e-pianosolo on uskottava. Kertakaikkiaan hienoa kuulla tällä mikserissä käsivaraista soittoa kaiken konesoundin keskellä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat